2777
2789
عنوان

میگه من زن میخوام مادر نمیخوام

481 بازدید | 22 پست

شوهرم دیشب گفت نذر کردم فلان کارم درست بشه ازین به بعد نماز بخونم. امروز زنگ زدم گفتم خبر خوش اون قضیه حل شد.

ظهر که اومد گفتم نماز خوندی گفت نه گفتم ببین خدا چقد دوست داره کارت راه افتاد به همین زودی نذرتو یادت رفت

گفت من زن میخوام مادر نمیخواماااا چه حرفایی میزنی بهم

سابقه خیانتم داره وقتی اینجوری میگه آتیش میگیرم همش فکر میکنم داره رفتار منو با بقیه زنا مقایسه میکنه

منم یه آدم به شدت دلسوز و احساساتی ام وقتی ازم انتقاد میکنه احساس میکنم رفتار یکی دیگه رو دوست داره که کارای من براش جذاب نیست

چیکار کنم تورو خدا بگید

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

رفتارتو عوض کن کمتر بهش اهمیت بده اول خودتو ببین

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست می‌گه اگه برای مردا مادری کنی بعد باید صبر کنی واست عروس بیاره

اولش اگه دیدی شوهرت ادم قابل اصلاح شدن نیست پس باید اولویتت خودت باشی و همش ابراز نگرانی نکنی براش، یکمم خودخواه باش

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بهش محل نزار دیگه .

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

میدونم نمیپذیری ولی راست میگه معاون مدرسه یا مادرش نیستی

میپذیرم ولی بخدا از رو دلسوزیه

کلا تو دانشگاهم همه میگفتن رفتار مادرانه داری

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

میپذیرم ولی بخدا از رو دلسوزیهکلا تو دانشگاهم همه میگفتن رفتار مادرانه داری

نداشته باش عزیزم 

برای اینکه بقیه دوستت داشته باشن یا تاییدت کنن یا حس مادری درونتو ارضا کنی دلسوزی بیجا نکن 

این رفتارها اسیب زاست برای خودت و نمک نشناسی هم زیاد میبینی در ازاش

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

درسته ک مشکل از اونه ک خیانت کرده ..اما شما هم میتونی اونی باشی ک چشمش ب زن دیگه ای نیوفته 

مشکلش اینه ک مثل یه مادری براش خب نباش

نصیحت نکن،عین بزرگتر باهاش حرف نزن حتی براش بچه شو بچگونه حرف بزن ناز کن و چیزی بخواه تو درخواست کن 

لباسای فانتزی تو خونه بپوش ب خودت برس موهاتو رنگ کن ارایش کن ناخوناتو کاشت یا لاک بزن همیشه مرتب باش عطر بزن لباس خواب متنوع بپوش تو رابطه تنوع ایجاد کن گاهی غذا نزار بگو بریم بیرون یا از بیرون بگیریم ..ب خودت ارزش قائل شو و برس فقط ب خودت یکم بیخیال شوهر و بچه و خونه داری شو..همین ک حتی شب ب شب بری کنار اینه روتین پوستی ماسک و کرم بزنی ب پوستت لباس خواب تنت کنی عطر بزنی موهاتو شونه کنی ..جوری ک شوهرت ببینه داری ب خودت میرسی کافیه..جدی چند بار در هفته اینکارارو میکنی