2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم همش سرکاره هیچکسم ندارم ولی مدرسه بزرگسالان غیرحضوریه دانشگاه پیام نور همینطور

برامن میگه باید کلاس هم بیای امتحان هم زیاد داره هر بار سه ساعتی زمان میخاد کسی نیست بچه هام نگه داره . نزدیک خونمون نیست . ی سوال دیگه عزیزم پیام نور سخت نیست؟ 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

والا مرد خسیسی نیست اما الان یکم دستش تنگه خدا بزرگه جور میش

خداروشکر عزیزم . امید بخدا ک به زودی انقد پولدار میشین ک شوهرم کمتر بره سرکار .الان اوضاع همه بده 

برامن میگه باید کلاس هم بیای امتحان هم زیاد داره هر بار سه ساعتی زمان میخاد کسی نیست بچه هام نگه دار ...

سخته اما باید درس بخونی دیگ برا ما بچه دارا چاره ای نیست 

. بعدم تو ک بچه هات بزرگن سال دیگ میرن مدرسه از چی میترسی 

بزرگسالان ما ک میگ هر کی نمیخواد نیاد اما نمره مستمر نداره

سخته اما باید درس بخونی دیگ برا ما بچه دارا چاره ای نیست . بعدم تو ک بچه هات بزرگن سال دیگ میرن مدرس ...

فداتشم من زیادچیزی نمیدونم 

بچه هام سال دیگه یکی می‌ره اول یکی می‌ره پیش یک البته اگه امسال پیش یک و دو برن وگرنه یکسال عقب میفن 

نمره مستمر ینی مهم نیس عزیزم ؟ 

پیام نور از حضوری سخت تره یا ن؟ 

من فعلا هیچی نمیخونم دیپلم کاردانش دارم میخام برم دیپلم انسانی بگیرم بدون کنکور برم دانشگاخ

خب چرا لقمه رو دور سرت میپیچی؟

برو علمی کاربردی بخون نیازی نیست حتما دیپلمت انسانی باشه هررشته ای دلت خواست بخون بدون کنکور

ممنونم عزیزدلم که انقد خوبی و روحیه و انرژی مثبت میدی . واقعن خیلی دلم میخاد ادامه بدم هربار بهش فکر ...

اگه مذهبی هستی نهمت رو تموم کردی برو حوزه

هزینه هات کمتره شاید بتونی بچه هاتم ببری 

خب چرا لقمه رو دور سرت میپیچی؟برو علمی کاربردی بخون نیازی نیست حتما دیپلمت انسانی باشه هررشته ای دلت ...

عزیزم کسی ک دنبال تحصیله همه گزینه ها رو میسنجه این گزینه ب فکر خودمم رسیده منتهی این که من نمیتونم حضور در کلاس داشته باشم وگرنه دو ترم علمی کاربردی خوندم

ممنونم عزیزدلم که انقد خوبی و روحیه و انرژی مثبت میدی . واقعن خیلی دلم میخاد ادامه بدم هربار بهش فکر ...

واردش که بشی کم کم مسیرش هموار میشه عزیزم خودت متوجه میشی که چه رشته ای میخوای بخونی و علایقت و...

میتونی صبحای خیلی زود بیدار شی وقتی بچه ها خوابن درس بخونی بعدش با خیال راحت به بچه ها برسی.برنامه ریزی میخواد.میدونم سخته ولی قطعا میتونی کسی که مادر چندتا بچست درس خوندن که دیگه واسش آسون ترین کاره‌.

عزیزم روحیه دادن الکی نیست من واقعیت و میگم.اتفاقا آدم بالغ تر که میشه به نظرم خیلی متمرکز تر میتونه درس بخونه و پیشرفت کنه و مسیرش شفاف تره.

کاربر خانم هستم.