2777
2789
عنوان

میاین عایا😢

192 بازدید | 23 پست

بچها شمام شوهراتون خیلی وابسته ب مادرشونه بخدا مادرشوهرم خیلی تو زندگیم دخالت میکنه کافیه شوهرمو تنها گیر بیاره پرش میکنه اصلا قشنگ بعدش شوهرم تغییرش تابلوع میشه ک بهش ی حرفی زده 

اصلا فک میکنم اخنیار زندگیمو ندارم اه😢😢 

توروخدا راه حل بدین دیگ دارم روانی میشم ینی همش میخواد کاری کنه ک پسراش تو زندگی خرج نکنن خسیس باشن اختیار داشته باشن رو زناشون 

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اجازه نمیدم شوهرم 1ثانیه بدون من بره خونه خانوادش البته اصلا هم دوست نداره بدون من بره .خونشونم باشیم 1ثانیه نمیزارم تنها باشن شوهرم هر جا بره تو خونشون دنبالش میرم.مادر شوهرمم که گوشی نداره سالی یه بار به خانوادش نمیزنگه.تنها نذارشون اصلا

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
دو سوال چ مدته ازدواج کردید ؟ همسرتون چند سالشونه؟؟

دوسال شوهرم ۲۸

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
من که اجازه نمیدم شوهرم 1ثانیه بدون من بره خونه خانوادش البته اصلا هم دوست نداره بدون من بره .خونشون ...

اینارو ی جوری بار اوردن ک بخان ابم بخوره باید ب مادرشون بگه نمیشه اصلا تغییرش داد خیلی باهاش حرف زدم

عزیزم خساستش تا چ حده؟ میشه باذکر مثال توضیح بدی؟

مثلا همین دیشب گفتم پول لازم دارم بده برا عید قبلا راضی شده بود ک بهم بده الان میگه لازم نداری چیزی چون دوماه پیش خرید کردم دیشب بعد کار پیش مادرش بود

دوسال شوهرم ۲۸

هنوز اوله راهید

باید با سیاست و آروم آروم همسرتونو متوجه یه سری موضوعات کنید

مسلما یک شبه تغییر بوجود نمیاد

اکثر مردها

تا چند سال اول زندگی

خیلی ب حرفه مادر و خواهرشونن

هممونم این شرایطو تجربه کردیم

با دعوا و قهر و جار و جنجال و بدگویی هم 

درست بشو نیست ( این شرایط)

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
هنوز اوله راهید باید با سیاست و آروم آروم همسرتونو متوجه یه سری موضوعات کنید مسلما یک شبه تغییر بو ...

تا این بخاد درس شه منو پیر میکنه اه 😢

اینارو ی جوری بار اوردن ک بخان ابم بخوره باید ب مادرشون بگه نمیشه اصلا تغییرش داد خیلی باهاش حرف زدم

خدا واسشون نسازه هر کسی که دخالت میکنه من خیلی بدم میاد.اگه اینجوری بار اومدن سخته عوض کردنشون ب نظرم

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

والا من یکی باید برم رمز موفقیت مادر شوهرمو ازش بپرسم 

من از الان نمیتونم پسرمو کنترل کنم چه برسه به وقتی که زن بگیره 

میترسم بعد۲۰سال بیام تاپیک بزنم بگم امان از دست عروس به دادم برسین 😅

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼