2777
2789

سه تا بچه کوچیک دارم خونم اکثرا بهم ریختس هر چی کار میکنم فایده نداره.آرام بخش میخورم که یکم تمرکزم بیشتر بشه آشفتگیم‌کمتر خوابم‌میگیره نمیتونم کار کنم.از خواهرامم بخام کمک بگیرم نمیشه رفتاراشون عجیب غریبه.مثلا میگم بچم خوابش میاد میگن نه گرسنس.میگم گرسنس میگن نه دل درد داره.با اینکه من برای نگهداری از بچه هام از کسی کمک نگرفتم همیشه پیش خودم بودن قلقشون دست خودمه.منم واقعا حوصلم نمیشه هم کار بچه ها رو انجام بدم هم به آبجیا توضیح اضافه بدم.از طرفی هر جا میریم بچه های آبجیمم به من میچسبن خاله غذامونو بده پیش خاله بخوابیم ... دیوونه شدم

سه قلو هستند؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پشت هم گزاشتی

من یدونه نوزاد دارم نه زندگی دارم نه شام ن ناهار نه ریخت ن قیافه 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

طبیعیه اون دوران که مردم سه تا بچه میاوردن یه ایل و محل تو نگهداری مشارکت داشتن الان چه فکری با خودتون میکنید نمیدونم قصدم سرزنش نیست میگم طبیعیه انرژی نداشته باشی.

به خودت فشار نیار. رفت و آمدو کم کن و بذار خونه شلخته باشه. شوهرت رو وادار کن کمک کنه. بچه‌ها رو مستقل بار بیار زودتر مسئولیت خودشونو به عهده بگیرن. ببرشون پارک که انرژیشون تخلیه شه. بفرستشون مهد و کلاسای مختلف که روزی چند ساعتم شده کارت کمتر بشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
و منی که ۳تا بچه دوس دارم الان بتید این تاپیک بیاد برام

خوبه منصرف نشو .آدم گاها دنبال جایی میگرده که خودش رو تخلیه روح و روانی کنه ولی خب این مشروط به اینه که از خیلی از خواسته های خودت بگذری مثل گردش حریم خصوصی و خیلی چیزا البته من با این چیزا مشکلی ندارم خونم که بهم میریزه طاقت ندارم چون وسواسیم