2777
2789

عقد کردن دوستم خیلی یهویی شد هنوز یک الی دو ماه از اشناییشون گذشته بود که تصمیم گرفتن عقد کنن البته خونواده دختره قبل از اطلاع به دختر کلی تحقیق انجام داده بودن و از کسی نبود که نورسیده باشن این پسره چطوریه و همه گفتن پسر خوبیه. ولی خب دلیل نمیشه هر آدمی خوب باشه سریع باهاش ازدواج کنیم بالاخره شاید طرف آدم خوبی باشه ولی طرز فکر ها و اعتقادات باهم جور نباشه. به هر حال اصلا کاری به اون قضیه ندارم. من خودم مشغله زیاد دارم و فرصت کمی برای بیرون رفتن دارم. تو بازه های زمانی مختلف هر موقع زنک میزدم که ببینم کجاست و بریم بیرون همش شوهرش میخواست بیاد خونشون یا هم میخواست با شوهرش بره بیرون. یعنی شورشو در آورده بودن هر شبا هر شب حتی همون اوایل که اومدن خاستگاری فکر کردم برای شناخت اینقدر با هم میرم بیرون ولی دیگه از حد گذشته هیچ توجهی به دوستاش نداره هر موقع خواستم حرفی باهاش بزنم این پسره یا تو راه خونشون بوده یا وسط حرفامون همش پیامک بازی میکردن و آدم حس میکرد اضافست. امسال هم کلا مراسمای محرم و کنار گذاشته چون این پسره می‌ره هر شب خونشون و وقتشونو باهم میگذرونن. واقعا کلافه شدم چند بار به شوخی بهش گفتم که این چه کاریه ولی بازم ... الآنم که چند وقتی میشه که شوهرش میاد خونشون می‌خوابه کلا . چرا اینطوری نیست دوستان وقتی ازدواج میکنن ؟ اینقدر تغییر آخه ؟ باشه کسی نگفت برای شوهرت وقت ندارم ولی دلیل نمیشه دوستاتم ببوسی بذاری کنار یعنی یه یک ساعت نمیتونی دل بکنی ؟ بنظرتون کلا باهاش قطع ارتباط کنم ؟ آخه قطع ارتباطم نمیشه چون رابطه خونواده هامونم نزدیکه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا کار درست رو داره میکنه قطعا شماهم همینکار میکنی

اول شوهر بعد دوست البته ک کلا بعداز نتاهلی‌ روابط دوستانه رو نمیپذیرم و نپذیرفتم

ن خودم دوستی دارم ن شوهرم دوستی دارع

دوست و رفیق باز نیستیم خدارشکر

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

بهش حق بده تازه عروسه بیشتر دلش میخواد با همسرش باشه تا دوستاشبزار از دوران عقدش لذت ببره کم کم که و ...

کاملا بهش حق میدادم ولی دیگه واقعا شورشو در آورده آخه هر شب هر شب یعنی نیم ساعتم وقت آزاد نداره مگه میشه

نچسب بهش

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

بحث بوسیدن کنار گذاشتن نیست... ببین منم اوایل ازدواج همین بودم دقیقا طبیعیهههه بابا ازدواج کردی داغی وابسته ای دلتنگی... چون اولشه کاملا طبیعیه. بعد یک مدت که میگذره خودتون با شوهرتون هماهنگ میکنید اون بره با دوستاش تو بری با دوستاش یکم دور باشید بعد دوباره بیایید بهم ولی اوایلش کاملا عادیه یکم بهش فضا بده حق بده بهش زندگیش وارد دنیای دیگه شده عوض شده طبیعبه

این طبیعیه ..اون متاهله تو مجرد ..من خودم از وقتی متاهل شدم انگار دوستام ازهم دور شدیم یکی یکی ازدواج کرده ن و رفتن ..اوایل همینه خوش میگذرونن بعد عادی میشه براش 

خدایا شکرت❤

کاملا بهش حق میدادم ولی دیگه واقعا شورشو در آورده آخه هر شب هر شب یعنی نیم ساعتم وقت آزاد نداره مگه ...

وقت ازاد شاید داشته باشه ولی فکرش گیره

دلش میخواد مدام به اون فکر کنه و پیامک بده و عکساشونو ببینه

طبیعیه اگه ازدواج کنی بیشتر متوجه حسش میشی

ادم اوایل عقد کلا اینجوری میشه 

وا کار درست رو داره میکنه قطعا شماهم همینکار میکنیاول شوهر بعد دوست البته ک کلا بعداز نتاهلی‌ روابط ...

من نگفتم منو انتخاب کنه و همسرش و کنار بذاره ولی حتی نیم ساعتم نمیتونه برای من وقت بذاره. نه برای من برای اینکه یه چند دقیقه همدیگرو ببینیم. مگه میشه آدم هیچ دوستی نداشته باشه. اینکه همش با دوستاش بیرون باشه رو نمیپسندم ولی حرف شما با اخترام

نظرات آدمها با هم متفاوته

شاید اون دلش میخواد همه وقتشو الان با شوهرش باشه نه دوستاش. تو نمیتونی اینو برای کسی تعیین کنی

فقط میتونی برای خودت تصمیم بگیری که با همچین فردی میخوای دوستیتو ادامه بدی یا نه

ببین کلا توقع شما زیاده که میخواید دوست متاهلتون مث سابق باشه

من نخواستم مثل سابق باشه. می‌دونم دوره عقدشه مشغله داره و درکش میکنم اما کلا نه پیام میده نه زنگ می‌کنه میگم مثلا کجایی میگه خونم شوهرم دارم میاد یا خونم با شوهرم می‌خوام برم بیرون اخهذیک روز تو این یک سالی که عقد کردن وقت نداشته .

قربونت برم عاقل ترین دختریه که دیدم یاد بگیر و خودتم بعدا همین مدلی باش و صدتو بذار برا شوهرت الان از جایگاه اون اولویتش شوهرشه و البته کارش کاملا درسته

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

قربونت برم عاقل ترین دختریه که دیدم یاد بگیر و خودتم بعدا همین مدلی باش و صدتو بذار برا شوهرت الان ا ...

ما خیلی صمیمی بودیم ، از همه کی برای هم صحبت می‌کردیم. بهش حق میدم که بخواد با شوهرش وقت بگذرونه ولی منم نخواستم همش با من بیاد بیرون ! شما یه دیدن ساده خونه دوستتون نمیرید ؟ من همونم نمیرم چون همش با شوهرش بیرونه یا خونس اصلا وقت ندارم باهاش صحبت کنم درد و دل کنم قبول دارم مشغله داره ولی اصلا حرف شما رو درک نمیکنم که بعد یک سال هنوز یه وقت نیم ساعته نتوانسته برای دیدن به من بده. اولویت هر آدمی خونوادشه ولی وقتی دوستت پنج دقیقه برای درد و دل بهت نیاز داره میتونی به حرکت دوستی سابق یکم باهاش همدلی کنی.