اول اینکه نماز شب باید قسمت بشه بخونی اگه اون روزی که نیست کردی بخونی گناهی انجام داده باشه حتی یه غیبت نصیب آدم نمی شده طی تجربه می گم من خودم خیلی حاجت گرفتم حتی حاجت محال وقتی دلت می شکنه وگرنه می کنی اگه به مصلحات باشه خدا خودش امضا می کنه التماس دعا
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول اینکه نماز شب باید قسمت بشه بخونی اگه اون روزی که نیست کردی بخونی گناهی انجام داده باشه حتی یه غ ...
نیت
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
اول اینکه نماز شب باید قسمت بشه بخونی اگه اون روزی که نیست کردی بخونی گناهی انجام داده باشه حتی یه غ ...
فدات
منم اعتقاد شدید دارم به نماز شب حس میکنم میتونم به چیژ های بزرگ و نشدنی برسم البته من بخودم قول دادم هرشب بخونم ده رکعت قبل از خواب یک رکعت برا وقت سحر خیلی دوس دارم چون عاشق نماز شبم
فدات منم اعتقاد شدید دارم به نماز شب حس میکنم میتونم به چیژ های بزرگ و نشدنی برسم البته من بخودم قول ...
خوش به حالت برای منم دعا کن یادت نره❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️