2777
2789
عنوان

شیر خوردن

105 بازدید | 4 پست

سلام نوزادی چهارده روزه دارم از همان روزهای اول درست سینه را نمی گیرد و همش گریه میکند و به خودش می پیچد کسی میتواند کمکم کند چرا شیر نمی خورد

تعداد رای : 0
نظرسنجی
شیردهی
0
0%
کمک
0
0%
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

همه نوزادا اول نمیتونن درست سینه روبگیرن طول میکشه تا یادبگیرن.شایدم دل درد داره به خودش میپیچه باید تاچهارماهگیش اصلآ چیزای نفاخ نخوری ومراقب تغذیت باشی

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نوک دارند ولی کلا بدقلق است دکتر بردم میگه نفخ دارد خواهش راهنمایی کنید

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭