2777
2789
عنوان

شانس من توی خواستگاری

287 بازدید | 29 پست

سلام خانوما عصر بخیر 

یه خواستگار برای من اومد اسفند ماه همو دیدیم و ایشون دیگه تماس نگرفت برای گرفتن جواب ...دوباره تقریبا دو هفته پیش پیام داد که من مشکل برام پیش اومده بود و به اجبار خانواده م اومده بودم برای خواستگاری و اگر اجازه بدی دوباره همو ببینیم ...خلاصه ما رفتیم برای دیدن هم یه کافه ...فرداش پیام داد و شروع کرد به صحبت کردن و همش گفت من چون ورزشکارم دوست دارم توام ورزش کنی و موهاتو چرا رنگ میکنی رنگ طبیعیش بهتره و زن من بعد از زایمان هم باید به خودش برسه و بدنش رو فرم باشه و رنگ پوستت چه رنگیه و ...خلاصه همش در مورد مسائل جنسی و ظاهری صحبت کرد ....و من بهش گفتم شما اولویتتون نیاز های جن سیع گفت بله من فعلا به این دلیل می‌خوام ازدواج کنم ! که نیازام برطرف بشه ! بعدم رفت باشگاه و عصر که برگشت من بهش جواب رد دادم ...حقیقتش معیارهای من برای ازدواج چیزای دیگه بود و اینکه خیلی فانتزی های عجیبی داشت مثلا میگفت فلان مدل رابطه رو در دوران قاعدگی داشته باشیم 😐...منم حقیقتش چندشم شد یعنی انتظار داشتم روز اول طرف حرفای مهم تری بزنه ...خلاصه ردش کردم بنظرتون حق داشتم ؟ خودتون بودید بهتون برنمیخورد ؟ البته بگم که خوشتیپ بود و خونه داشت و معلم رسمی بود ...اما در مورد پدرش میگفتن لات و لوته و دل و جیگر میفروشه ... پدر و مادر من معلمن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار ریدی تو خونه و باشگاهی ک می‌ره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

نه، این ازوناس که فقط دنبال رابطه و ظاهرهست،دوروز دیگه ی بچه بیاری یکم بدفرم بشی میره خیانت میکنه

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.  عشق‌های ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمی‌رسد اما ردّی جاودانه در دل می‌گذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقه‌اش را از دست داد اما رنگ گندم‌ها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمره‌ی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به ساده‌ترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانه‌ی رنگ گندم ها.

گل بگیرن اونجایی که اینو معلم رسمی کرده

بهترین کارو کردی من بودم شاید فرصت دیدار دوباره بهش نمیدادم😊

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بگو که کل حرفات شوخی بود😐 مگه میشه اصن مگه داریم

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

درمورد. اینکه جواب درست دادی یانه کاری ندارم، اما اینکه آدم ازاول خواسته هاش رو تمام وکمال بگه حتی اگه به ذائقه طرف خوش نیاد کار فوق العاده درستیه، چون طرف مقابل خیلی راحت میتونه تصمیم بگیره، توی ازدواج دقیقا باید همینجور بود و ازاول خواسته های دقیق رو گفت نه که پنهان کاری بشه و بعدا دچار مشکل شد

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

باورم نمیشه که بعد اینکه گفت به اجبار خانوادم اومدم بلاکش نکردی😐

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

قطعا کار درستی کرده

وای ببخشید کار درستی کردی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
درمورد. اینکه جواب درست دادی یانه کاری ندارم، اما اینکه آدم ازاول خواسته هاش رو تمام وکمال بگه حتی ا ...

سلام عزیزم درسته اما حقیقتش من خورد توی ذوقم انتظار داشتم حداقل روز اولی که پیام میده در مورد مسائل قشنگ تری حرف بزنه 😅😅

ببخش دخمل دخملا..من میدونم شما خیلی زیبایی..ولی ایشون بار اول شمارو نپسندیدن...و رد کردن...بعد گشتن اونی که میخواستن رو پیدا نکردن...الانم میخوان شمارو تغییر بدن به دلخواه خودشون

شنا بهترررین کارو کردی👌