2777
2789

فوت و فنا کوزه گریاتونو بگید 

چه نوع ماکارونی استفاده میکنید؟ 

چیا میرنید داخلش؟

گوشت چرخکرده؟ تن ماهی؟ چی؟

رب فراوون 

ادویه هم واقعا چیز خاصی نمیزنم حس میکنم هرچی کم ادویه تر خوشمزه تر همون زدچوبه و فلفل فقط 

با گوشت چرخی گوساله درست میکنم 

گوسفندی بدم میاد  

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه رو نمی دونم ولی من گوشت رو بعد از چرخ کردن

می شورم! 

می ریزم تو الک که سوراخ های ریز ریز داره می شورم

این خونابه ها بره طعم بهتری داره

بعد تفت میدم با پیاز، زردچوبه،. نمک، فلفل سیاه و پاپریکا و... 

اینجا دوس داری قارچ یا پنیر پیتزا می ریزن سلیقه ای

ماکارونی هم هرمارکی دوس داری. 

ماکارونی هر چی باشه از تایم پختش مثلا نوشته ۱۰ دقیقه 

من ۵ تا ۶ دقیقه میذارم 

دندون گیر کاملا برمیدارم در حد نیم ساعت هم فقط میذارم دم بکشه که نچسبه بهم 

رب فراوون 

پول‌بیبر رنگش رو عالی میکنه 

پیاز هم خوب خوب سرخ و نرمش میکنم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بقیه رو نمی دونم ولی من گوشت رو بعد از چرخ کردنمی شورم! می ریزم تو الک که سوراخ های ریز ریز داره می ...

عزیزم نکن اینجوری اخه هر چی خاصیت هست میره و اصلا مضر میشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...