2777
2789

خیلی دوس دارم که مهارت های مختلف رو یاد بگیرم (تو هر زمینه ای) اما راستشو بخواین نمیتونم کلی هزینه کلاس های خصوصی و شهریه کنم یعنی شرایطش رو ندارم🫠

(میدونم یوتیوب و فضای مجازی پر از آموزشه اما ترجیحا میخوام که بیرون از خونه باشم که یکم حال و هوام عوض بشه)

شما چه پیشنهاد هایی دارین؟

یا اگه دوره ای سراغ دارین که به بهتر شدن حال روحیم و سرگرم شدنم کمک میکنه ممنون میشم معرفی کنید🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بدون اینکه کلاس اموزشی برم، بدون حمایت والدین و بدون سیستم و لپ تاپ وارد حوزه تدوین و گرافیک شدم، ۱۵ سالم بود استارت زدم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

فقط منم که تو خونه بیشتر دوست دارم؟

خب تو خونه معرفی کن بهم😅🌱

من خودمم درونگرام و همش تو خونم اما داره افسردم میکنه این شرایط

و کارایی ک شروع میکنم تو خونه انجام بدمو نصفه رها میکنم

فرهنگسرا ها چون وابسته به شهرداری قیمت مناسب دارن من خیاطی رو فرهنگسرا یاد گرفتم

منظورتون همون اموزشگاه های فنی و حرفه ایه؟

همین الان داشتم دوره هاشونو نگاه میکردم بیشتر دوره هاشون به درد اقایون میخورد و فنی بود

خب تو خونه معرفی کن بهم😅🌱من خودمم درونگرام و همش تو خونم اما داره افسردم میکنه این شرایطو کارایی ک ...

بافتنی یاد بگیر😂✨

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

من خودم بدون اینکه کلاس اموزشی برم، بدون حمایت والدین و بدون سیستم و لپ تاپ وارد حوزه تدوین و گرافیک ...

گلم میتونی روندت رو بهم بگی منم میخوام استارت بزنم و البته زدم میخوام از شنا که با تجربه هتس یکم بهم کمک کنی

من خودم بدون اینکه کلاس اموزشی برم، بدون حمایت والدین و بدون سیستم و لپ تاپ وارد حوزه تدوین و گرافیک ...

چقدررر عالییی

من خودمم خیلیییی به حوزه ی عکاسی و ادیت و گرافیک علاقه دارم حتی یه دوره ی اموزش با موبایل دیدم اما بیشتر جنبه ادمینی داشت…

شما تو چه زمینه ای اموزش دیدی و چجوری وارد بازار کارش شدی؟

اگه میشه یکم بیشتر بهم توضیح بدی ممنونت میشم🥰

بافتنی بافت مو زبان ناخون کاری ورزش

بافت مو رو خیلی سال پیش یاد گرفتم با تمرین کردن رو موهای خودم😂

زبانم همش شروع میکنم اما دوباره وقفه ی طولانی میندازم🫠🥲