2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۰ قد ۷۸ کیلو هستم

گرون قیمت ترین قرص ها رو میخریدم فقط عوارضش رو دیدم 

منم ۷۸ بودم دیگه دوماه تب دوره ای دخترم که هم زمان شد با اون ۱۲ روز لعنتی شدم ۷۳ دیگه حالا چون معدم کوچیک شده عمرم بخام برگردم روزهای پرخوری 

واقعا هنوز دنبال قرص لاغرید اگه راه اسون میخوای عمل اگه سخت ولی بهتر رژیم و وززش

عمل هم راه آسونی نیست من الان ۸ ساله عمل کردم روزی دو ساعت پیاده روی میکنم همیشه هم حواسم به غذام هست با اینکه ۴۵ کیلو لاغر شدم ولی بازم رعایتمو دارم

اسلیو فقط باعث میشه ادم زودتر به هدفش برسه وگرنه که بازم اون رژیمو باشگاه هست

با کی عمل کردی؟؟درن اذیتت نکرد؟من از درن خیلی میترسم🥺

با علی الماسی خود دکتر تهرانه ولی من شهرستان بودم اما خب کارامو انلاین کردن فقط واسه عمل رفتم

من درن نداشتم زهرا جان دکترم کلا درن نمیذاره واسه همین بعدش درد نداشتم خیلی اما بقیه مریضا با دکترای دیگه رو میدیدم داشتن

چند کیلویی؟اگه خیلی اضافه داری بخدا این چیزا جواب نمیده فقط خودتو اذیت میکنی

به قول دکترم محسن میرحسینی بود میگفت هزارجون کار انجام دادی اخرم اسلیو تونست کمکت کنه

الان سه ساله اسلیو کردم راحت شدم والا