2777
2789

سلام خوبین 

چهارشنبه مراسم عقدم بود 

همه کارا رو خودم کردم اصلا سخت نگرفتم نه مهریه خواستم نه چیزی با این ک خانوادم خیلی مخالف بودن می‌گفتن باید مهریه بگیری به چیزی چرا انقد خودتو دست سبک میگیری اما گفتم هیچی نمیخام بزار هر چی میخان بدن خودشون بدن با این ک وضعیت حالیشون خیلی خوبه و دستشون به دهنشون میرسه سر سفره عقد وقتی گفتن عروس زیر لفظی میخاد مادر شوهرم یه جعبه آورد باز کرد یه انگشتر خییییییلی ریز زیر یک گرمی کرد دست من خیلی بهم بر خورد با این ک خانواده من وضع مالی خوبی ندارن اما هیچی برام کم نذاشتن تا حالا واسه من هیچ چیز نیم گرمی نخریدن که مادر شوهرم رفته اینو برای من خریده موقع کادو شد الهی بمیرم مامانم یه نیم ست که واسه خودش پارسال قسطی خریده بود داد به من تازه قبلش چقدر سخنش بود فکر میکرد اونا میخان به چیز خوب بخرن هی میگف ببخشید که نمیتونم بهتر از این بهت بدم خودمم خیلی سختمه خجالت میکشم نمیخام کم بزارم برات بعد مادر شوهرم یه دستبند خیلی نازک دو گرمی کادو داد اون لحظه خییییییلی دلم شکست هنوزم خیلی ناراحتم به خانوادم خیلی برخورده مامان بابام میگن چجوری روشون شد جلو این همه آدم اینو دستت کنن نمی‌دونم چیکار کنم چجوری بهشون بفهمونم ناراحت شدم می‌دونم خودم مقصرم که خودمو دست کم گرفتم اما اصلا فکرشو نمی‌کردم که بخان اینجوری جلوم بیرون بیان لطفاً نگین خودت مقصری بگین چیکار کنم چجوری بفهمونم کارشون زشت بوده

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرم وقتی رفتی خونشون از کادوی مامانت تعریف من که اره مامانم برام اینو خریده 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

دیگه وقتی خودت کوتاه میایی و هیچی نمیگیری بقیه هم روت سوار میشن

من بودم همون نیم گرمم بهت نمی‌دادم میگفتم عروسه این چیزا حالیش نیست 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

دیگه گذشته

از این به بعدم همینه تازه کمترم بهت میدن

برا عروسیت دیگه خواهشا برا خودت کم نذار

از الانم هر موقع با شوهرت رفتی بازار پشت ویترین طلافروشیا وایستا سرویسها رو هی به شوهرت نشون بده بگو برا عروسی بنظرت کدوم قشنگن ترن بخریم؟

اون سنگیناشم نشون بده بذار بدونه به کم قانع نمیشی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

خاک تو سرت حداقل دو سکه مهریه میگرفتی اونا هم از الان کردن تو پاچت با این اوضاع عزیزم زندگی رو واست جهنم،میکنن میگن بره هم چیزی از ما کم نمیشه عقل نداری ؟ مامان تو که سر تر از همه بود چرا اون حرفی نزد چرا زیون ندارید هیچ کدومتون ؟ پرت میکردی جلوش ادم قحطه؟

دیگه حواستو جمع کن از این به بعد معقولانه رفتار کنی. 

وقتی میگی من هیچی نمیخوام،  اوناهم خودشونو راحت میکنن و میگن این که هیچی نمیخواد. 😊

بخواه ولی در حد معقول بخواه. 

من نمیگم سخت بگیرید. 

میگم مراعات کنید ولی کامل حذف نکنید و صفر نشید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من جات باشم یه شب میرم خونشون، کادو هارو هم با خودم میبرم بهشون پس میدمو میگم این کادوها در شان عروس ...

چقدر سبک و بچه گانه....

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️