2777
2789
عنوان

کسی حوصله داره درد و دل کنیم یکم

61 بازدید | 6 پست

کسی هست؟ 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

جانم

نیم ساعت پیش عضو شدی😐

خانمی؟ 

عجیبه که به جای اینکه خانما بیان جلو تا الان فقط درخواست از چند تا آقا بوده متأسفانه و الانم شما که مشکوک میزنی 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام شما سینه اتون درد داشت چی کردید سونو رفتید؟

بله درد داشت، یه چیزی شبیه گردو توی سینه ام زیر دست حس میشد 

رفتم سونو گفت توده اس

رفتم نمونه برداری کردن گفتن فیبروآدنوم خوش خیمه خداروشکر 

الان دوباره چند روز دیگه باید برم مجدد سونو 

دعا کنید کوچیک شده باشه 

بله درد داشت، یه چیزی شبیه گردو توی سینه ام زیر دست حس میشد رفتم سونو گفت توده اسرفتم نمونه برداری ک ...

منم سینه چپم گاهی اوقات تیر میکشه میترسم....از ترسم دست نمیزنم به سینه ام....انقد استرس میکشم خیس عرق میشم....میگم زبونم لال چیز بدی باشه چی

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
منم سینه چپم گاهی اوقات تیر میکشه میترسم....از ترسم دست نمیزنم به سینه ام....انقد استرس میکشم خیس عر ...

نترس یه سونو بده خیال خودتو راحت کن

درد آنها احتمالا کیست باشه 

کیستم با یه بسته ویتامین آب میشه و تمام