2777
2789
عنوان

ی سوال احمقانه توروخدا بیاین

211 بازدید | 17 پست

احمقانه از لحاظ اینکه الان استرس دارم نمیتونم فکر کنم تصمیم بگیرم😅

نیم ساعت دیگه کلاس رانندگیم شروع میشه جلسه ی اوله بعد سه سال که گواهی ناممو گرفتم(کلا پشت ماشین نشستم دوباره دارم شروع میکنم با مربی) ولی سرم به شدت درد میکنه

استامینوفن هم فقط کدئین داریم

بنظرتون بخورم یا نه شاید خوابم بگیره؟ اینم بگم الان نسکافه خوردم

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

نخور

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخور هوشياريتو پايين مياره و كمي نمك و عسل و اب بخور

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

پرانول نداری؟

نه

ولی الان ی ایبوپروفن پیدا کردم همینو میخورم ایشالله که از استرس خوابم نمیبره پشت فرمون😂😂 البته مربی هم هست دیگه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
نهولی الان ی ایبوپروفن پیدا کردم همینو میخورم ایشالله که از استرس خوابم نمیبره پشت فرمون😂😂 البته م ...

ایبوپروفن خواب آور نیست  بخور سرت خوب بشه  فشارتم بگیر

❌️❌️❌️لایک نکن❌️❌️❌️

کنسلش کن بزارش یه تایم دیگهعملا هیچی یاد نمیگیری اینجوری

سه سال عقب انداختم هیییی دیگه نمیتونم عقب بندازم

فک کنم از استرس زیاد سر درد گرفتم😑

پراپونالول بخور برای استرس

قربون شكل ماهت حكيم الحكما اون مال قلبه مگه اين چند سالشه نگين گناه داره خودتونم نخورين

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

سه سال عقب انداختم هیییی دیگه نمیتونم عقب بندازمفک کنم از استرس زیاد سر درد گرفتم😑

فدات شم مگه ميخواي سوار فضا پيما بشي خجالت نميكشي با اين قد و بالا چرا ميگن خوشگلا استرس ندارن ؟؟ بيا خودت نمونشي استرسي

فدات شم مگه ميخواي سوار فضا پيما بشي خجالت نميكشي با اين قد و بالا چرا ميگن خوشگلا استرس ندارن ؟؟ بي ...

🤣🤣🤣

قربونت دلگرمی خوبی بودد

راست میگی واقعا استرس چیو دارممم همه ی اعضای خانوادمونم بلدن رانندگی میکنن فقط من موندم دیگه خسته شدمم از مترو و اتوبوس

واقعا فضاپیما نیست که😂

🤣🤣🤣قربونت دلگرمی خوبی بوددراست میگی واقعا استرس چیو دارممم همه ی اعضای خانوادمونم بلدن رانندگی می ...

تازه مربي برا خودش پدال داره  بالا غيرتا ديگه جايي نگو كمي ابرو داريم اينو ديگه نبر