2777
2789
عنوان

کیا نمیخوان هیچ وقت ازدواج کنن ❓❓

227 بازدید | 15 پست

۵ ساله تنها زندگی میکنم خیلی ارامش دارم . یه بار ازدواج کردم و زود جدا شدم . امروز بعد مدتها ب خاطر تصادفم ک تو نت سرچ کردم ب سایت برخوردم . وارد ک شدم تاپیکامو دیدم . اون حسو حالام و حرص خوردنام یادم اومد . قدر ارامش الانمو فهمیدم .  با هیچی عوضش نمیکنم 

کاش دلها در چهره ها بود ...

آرامشت پایدار باشه🩷

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من تصمیم دارم تا آخر مجرد بمونم و حتی یه خونه مستقل تنها زندگی کنم 

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاهی بهش فکر میکنم....بعد میگم کاش با یکی آشنا بشم که دلش بچه نخواد....اینجوری باز بهتره....عاشق بچه ام...اما ترجیح میدم بچه نیارم...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

منم مستقل و تنهام .

کدوم تاپیکت

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

کدوم تاپیکت

در مورد همسر سابقم و مادرش و خواهرش . یاد کاراشون افتادم . اصلا یادم نبودن . اینارو خوندم دوباره اومد جلو چشمم . خیلی بد بود ولی گذشت

من از مردا میترسم

سنم خیلی کمه 

تازه ۱۸ سالمه

اما مطمئنم نمیتونم ازدواج کنم

تحقیق کردم که بعد ها بتونم یه بچه به سرپرستی بگیرم 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

منم مستقل و تنهام .

ایول عزیزم 

البته من نمیدونم چی درسته چی غلط ولی خب منم دوس دارم روزی مستقل شم و بتونم تو ی خونه تنهایی خودم زندگی کنم با زحمات خودم هرچند که خونوادمو خیلی دوست دارم 

واستون آرزوی موفقیت میکنم :)✨️ آرامشتون پایه ثابت و  رفیق قلبتون باشه :)

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

در مورد همسر سابقم و مادرش و خواهرش . یاد کاراشون افتادم . اصلا یادم نبودن . اینارو خوندم دوباره اوم ...

الان هست بررم بخونم

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

الان هست بررم بخونم

تاپیکم کمه . بیشتر تاپیکایی ک شرکت کردم و پست گذاشتم . همه رو امروز خوندم یاد قدیم و سختی هام افتادم . زندگیم خیلی عوض شده ‌ چیزایی ک براش غصه خوردم الان برام بی ارزشترینن . 

تاپیکم کمه . بیشتر تاپیکایی ک شرکت کردم و پست گذاشتم . همه رو امروز خوندم یاد قدیم و سختی هام افتادم ...

خدا ارامشتو حفظ کنه و همچنین مراقبت باشه عزیزم 

ایشالا هر چی برات خیره ،خدا برات رقم بزنه❤️💐🥰🥰😘