قبلا زیاد زر میزدم آدم میتونه تو عقد جدا شه قبل بچه جدا شه ولی به خدا بعضی وقتا تازه بعد بچه میفهمی چ آدم سمی گیرت افتاده، احساس یه زندانی و دارم دیگه از هیچیش خوشم نمیاد. البته مادرم هم هی تبلیغ شو کرد منم چیز فاجعه ای تا اون موقع ندیده بودم حالا همه خانواده ک شناختنش و باهاش بد شدن نمیذارن من زندگی کنم مدام تکه می اندازن، آخه خدا من چ کنم بچم ۴ ماهشه و من اصلا دلم رضا به این شوهر نیس، چ امتحانی بود
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میدونم ولی به خدا تو زندگی بدون عشق بزرگ شه که بدتره
یعنی قراره بعدا دوباره با عشق ازدواج کنی و بچت تو عشق بزرگ بشه؟
نه عزیزم
اگر مشکل شوهرت اعتیاد و خیانت نیست باهاش کنار بیا هیچکس اخلاقش گل و بلبل نیست
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
یعنی قراره بعدا دوباره با عشق ازدواج کنی و بچت تو عشق بزرگ بشه؟ نه عزیزم اگر مشکل شوهرت اعتیاد و خیا ...
قبل از بچم خیلی به فکر جدا شدن بودم همه حرف شمارو میزدن میگفتن اگر این مشکلات رو نداره کنار بیا و گاهی دلم واقعا میخواست عشق رو تجربه کنم حالا که بچه دار شدم عشق بخوره تو سرم اما تحمل شرایط برام سخته، یه زندانی ام
قبل از بچم خیلی به فکر جدا شدن بودم همه حرف شمارو میزدن میگفتن اگر این مشکلات رو نداره کنار بیا و گا ...
بد دله؟
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
اگه جدا بشی، خیلی سخت میشه، مخصوصاً وقتی بچه داری. باید ببینی چی برات مهمتره، آرامش یا حفظ رابطه به هر قیمت. هیچ وقت نمیتونی چیزی رو درست جبران کنی وقتی شرایط اینجوریه. اما زندگی خودته، اگه دیگه تحمل نداری و میخوای جدا بشی، باید قدمبهقدم فکر کنی که چطور میتونی از پس این وضعیت بر بیای. فقط اینو بدون که هیچ چیزی دائمی نیست.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
ببین تو ظاهر نه اصلا نشون نمیده اما زیر زیرکی منو کنترل میکنه انگار حق نفس کشیدنم هم با اونه، بعد زایمان کتکم زده تو مواقع اضطرار کنارم نیس خب دیگه تف تو این ازدواج حالا هم که مادرم مریضه باهام قهره مرتیکه نفهم