2777
2789
عنوان

رفتارهای بد یه مادر پیر

80 بازدید | 8 پست

بچه ها من ۳۲ سالمه ازدواج نکردم و با پدرمادرم میمونم

مادرم ۶۸ سالشه ولی نمیدونم افسرده هس از پیریه چیه همش خسته هس و ناله میکنه. امروز پس از مدتها برام خواستگار پیدا شد که زنگ‌زده بودن به مادرم. اینم بدون مقدمه گفت پیر شدم حوصلتونو ندارم به منم گفت باید همون ۲۰ سالگی ازدواج میکردی. و خواستگارا رو فراری داد. خدایی به نظرتون این رفتار درسته آخه؟

مگه واسه مادرت خواستگار آمده که گفته پیرم حوصله ندارم 😐۶۸ اونقدرهام زیاد نیست ! چه شرایط سختی دارید 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مگه واسه مادرت خواستگار آمده که گفته پیرم حوصله ندارم 😐۶۸ اونقدرهام زیاد نیست ! چه شرایط سختی دارید ...

اوج بی مسولیتی مادرم و ببین دیگه.همش میگه باید ۲۰ سالگی ازدواج میکردی الان من حوصله ندارم.  خدا جوابشو بده من نه نفرین میکنم نه شکایتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوج بی مسولیتی مادرم و ببین دیگه.همش میگه باید ۲۰ سالگی ازدواج میکردی الان من حوصله ندارم. خدا جواب ...

میدونی فکز کنم خیلی تو خونه کار میکنی، مامانت میبینه ببخشیداااا کارگر مفتی داره برا همون میخاد نگهت داره

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

من اصللاا تو خونه کار نمیکنم همش مثل مامانت ناله مسکنم که خستم 27 سالمه مامانم هر روز میگه کاش بری ازت راحت شم به دردم نمیخوری هیچ کاری برام نمیکنی

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
میدونی فکز کنم خیلی تو خونه کار میکنی، مامانت میبینه ببخشیداااا کارگر مفتی داره برا همون میخاد نگهت ...

نه تو خونه دست به سیاه و سفید نمیزنم. کلا عقده ای شده که چرا زود ازدواج نکردم. خدا ازش نگذره از ۲۵ سالگی بهم گقت وقتت گذشته و این حرفا یعنی هرچی مادری کرده بود و خراب میکنه با این حرفاش

نه تو خونه دست به سیاه و سفید نمیزنم. کلا عقده ای شده که چرا زود ازدواج نکردم. خدا ازش نگذره از ۲۵ س ...

مامان منم به مدل های دیگه اذیتم میکنه، غصه نخور اصلا برا اذدواجت دیر نیست منم نمیخام اذوواج کنم تا بعد 30 سال، تو هم سعی کن غیر سنتی با کسی اشنا بشی و اذدواج کنی اینجوری اجازه همه چیز دست خودته، به معرف ها شماره خودتو بده بگو با خودم هماهنگ کنید برای اومدن و خاستگاری

راستی برا روحت بابات صلوات هم فرستادم✨️

ممنون قشنگمم خیلی لطف کردی، ببین تو فامیلای ما نصف فامیلامون قشنگ 35 به بالا ادوواج کردن همشونم خوشبختن اصلا فکر نکنی دیر شده هاااا، تازه 32 به بالا وقت اذوواجه چون ادم پخته میشه، ولی تو به تمام کسایی که خواستگار میخان معرفی کنن بهشون بگو با خودت هماهنگ کنن