2777
2789
عنوان

بچها دیروز دکتر بودم حالم بد بود

238 بازدید | 14 پست

از خواب که بیدار شدم دیدم کل خونه داره دور سرم میچرخه حالتهوع داشتم با یکم شکم روی میخاستم هی بالا بیارم اما نمیشد دیشبم فقط یکم پیتزا خورده بودم نمیدونم از اون بود یا ی چی دیگ 

دیگ انقد اوضام بد بود سریع رفتم  اورژانس 

دکتر گفت احتمالا ب خاطر تکون خوردن مایع گوشت هست که همزمان معدت هم حساس بوده به پیتزا باهم دیگ باعث وجود مسمومیت شده از اون موقع که سرم و آمپول زدم خیلی بهتر شدم اما هنوزم منگم یکم بعضی اوقات از جام پا میشم یهو سرم گیج میره تپش قلب میگیرم اینم بگم کم خونی شدید دارم که هرشب قرص یونی فرو میخورم 

و برونشیت هم دارم اسپری مصرف میکنم ،ولی اخه ی چیزی که عجیبه اینه که من ۲۴ سالمه چطوری یهو اینجوری شدم. تا اونجا که میدونم این اتفاق تکون خوردن مایع گوش برا ۳۰ سال به بالاس این طبیعیه این حالتا یا نه؟الانم دارم ۳ تا قرص میخورم اسماشون زیر مینویسم

اکتوسرک_تراولین_لاکتوکر

ما پزشک نیستیم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نیستی عزیز کمک نکن از اونایی که تجربه دارن یا هستن پرسیدم

بله درسته به امضام رجوع کنید

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

ربطی نداره من دوبار تکون خوردن مایع گوش برام پیش اومده یکی وقتی ۱۰ سالم بود یکی دیگه هم ۱۶ سالگی توی ...

پس طبیعیه این اتفاق؟چون تجربشو نداشتم خیلی ترسیدم کل خونه داشت دور سرم میچرخید 

فشارت بالا و پایین نمیشه؟

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من ۲۸ سالمه ربطی ب سن نداره چند وقت پیش مایع گوشم به هم ریخت با علائمی ک میگی دلپیچه و تهوع گفتن ویروسه تعادل نداشتم میخوردم زمین

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من ۲۸ سالمه ربطی ب سن نداره چند وقت پیش مایع گوشم به هم ریخت با علائمی ک میگی دلپیچه و تهوع گفتن ویر ...

دقیقا منم اصن تعادل نداشتم پس خیالم راحت شد حداقل فهمیدم طبیعیه این اتفاق 

پس دیگ یعنی دکتر متخصصی چیزی نرم؟جون میگفتن ممکنه به خاطر تکون خوردن کریستال های گوش هم باشه

احتمالاً مسمومیت غذایی بوده که از ترکیب پیتزا و مشکلات معده‌ات به وجود اومده. وقتی هم کم‌خونی داری، بدن ضعیف‌تره و حالت منگی و گیجی بیشتر میشه. داروهایی که مصرف می‌کنی برای کمک به حالت خوبه، ولی به خاطر کم‌خونی و برونشیت باید مراقب باشی. سن ۲۴ سال طبیعیه که همچین حالاتی پیش بیاد، به خصوص اگه ضعف سیستم ایمنی یا مشکلات دیگه داشته باشی. از داروها و توصیه‌های پزشکت پیروی کن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

دقیقا منم اصن تعادل نداشتم پس خیالم راحت شد حداقل فهمیدم طبیعیه این اتفاق پس دیگ یعنی دکتر متخصصی چی ...

اگر خوب شدی ک نه نمیخواد بری

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️