2777
2789

چند وقت پیش با رضایت شوهرم اومدم خونه پدرم با پسرم ولی سر اینکه شوهرم پول نمیداد دعوامون شد منم پریود بودم و هر چی از دهنم درمیومد گفتم بهش  و اونم دیگه نیومد دنبالمون پسرمم اینجا همش جیغو داد میکنه و خانوادمم اذیت میشن و دارم میبینم که راضی به موندنمون نیستن و از یه طرف موندم اگه خودم پاشم برم همیشه تو سرم میزنه که چند روز نتونستی خونه پدرت بمونی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید خونه پدرت بمونی ؟ 😐😐 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه تو آروم کن ببرش بیرون فقط واسه خواب برو خونه پدرت ی چند روز دووم بیار

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ب نظرم وقتی آدم جایی نداره بره بهتره سنگین و باوقار یشینه زندگی کنه ....خیلی از دردهای ک ما میکشیم ب ...

تحمل این چیزی که میگی سخته خواهر🥲

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....