2777
2789

بچه ها دلم آشوبه اینده ام نامفهومه از هیچ چیز دیگه اطمینان ندارم .تنهایی داره خفه ام میکنه رو آوردم به دعا و قران و نماز و ذکر ... کسی جواب داده حاجت محال گرفته ؟ من حاجتم نزدیکه به محال ... اما هنوز امید دارم هرکی هر ذکری دعایی گفته انجام دادم ... بازم بگید انجام میدم... 

لطفا برای سلامتی امام زمان عج صلوات هدیه کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله ترک اخلاق بد یا یه گناه شدیدا حاجت میده

اونم سعی میکنم تا غیبتی چیزی میشه یا حرفی میخام بزنم سکوت میکنم نمیدونم توکل برخدا

نماز شب همراه با ترک گناه

چند روزه اینو میشنوم حاجتم خیلی پیچیده شده نه راه پس دارم نه پیش ... احتمالا امشب دیگه نمازشبم بخونم

چند روزه اینو میشنوم حاجتم خیلی پیچیده شده نه راه پس دارم نه پیش ... احتمالا امشب دیگه نمازشبم بخونم

ببین حتما نماز شب رو بخون 

همراه با ترک گناه 

نماز شب عالیه آرامش بهت میده حاجت روا میشی 

حتما حتما بخون 

ببین حتما نماز شب رو بخون همراه با ترک گناه نماز شب عالیه آرامش بهت میده حاجت روا میشی حتما حتما بخو ...

اصلا اشک تو چشام حلقه بست چند روزه یکسر نماز حاجت و قضا و چله و ذکر میگم اصلا یاد نماز شب نبودم دیشب یه تایپیک خوندم نوشته بود وقتی استغفار میکنی امرزش میخای و دعا زیاد میکنی خدا نماز شبو بهت از طریق بنده ها پیشنهاد میده میگه خیلی در زدی بیا تو حیاط ببینم چی میگی...