دوستان من دیگه واقعا خسته شدم کل بدنم از سر شونه هام گرفته تا روی سینم و باسنم و صورتم جوش میزنه هم چرکی هم سر سیاه بخدا خیته شدم تروخدا یه راه بزارین جلو پام راحت شم از این شرایط به عمر دعاتون میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم سی سالمه هنوز جوش میزنم. منم منتظرم پول دستم بیاد برم دکتر پول آزمایش بنویسه از بچگی مشکل جوش دارم حالا پوست صورت من چربی های اشکی شکل. ریز در میاد آرایش رو پوستم نمیخابه منافذ باز دارم
برو دکتر از منی که کل راهنمایی دبیرستان و سه سال دانشگاه با جوش بودم فقط قرص چاره سازه ، چون داخلی هس به خارج ربطی نداره ، دکتر بهم گفت چرا دیر اومدی حتی ! باعث شده دیر کردنم تو صورتم کلی لک و چال بیوفته برو یک دکتر خوب
منم سی سالمه هنوز جوش میزنم. منم منتظرم پول دستم بیاد برم دکتر پول آزمایش بنویسه از بچگی مشکل جوش د ...
منم دقیقا همینجوری شدم بخدا انقدر مراقبت میکنم روتین پوستی دارم ولی فقط 30 درصد تاثیر داشته اخرشم فهمیدم چاره ای جز دکتر رفتن ندارم ولی حتما شما هم برو دکتر ما زنیم باید حواسمون به این چیزا باشه بحث زیبایی وسطه