2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا معمولا اساتید و اعضای هیئت علمی و اعضای نیروگاه ها رو میذارن لیست سیاه..

اگر هدفتون ارتقا در این زمینه نیست،میتونین تغییر مسیر بدین👌

ولی در هر صورت خوش به حالتون که رشته فیزیک هسته ای خوندین😍

تصمیمات بزرگ همراه با خطرات و چالشها.بیشتر شهدا و قهرمانای عزیزمون اگه فقط نگران خود و خانوادهشون بو ...

جدیدا طوری میکشن که کل بستگان اون فرد کشته بشن

که هیچ ژنی مثل اون باقی نمونه

خیلی غم انگیز بود وقتی تو فیلم دوربین دانشگاه دیده شد موشکی که به کارگاه و خوابگاه خورد به نوعی آرپی جی بود یعنی یه ایرانی مثل خودمون در قبال پول حاضر شد کلی از دانشجوهای خوب کشور رو بکشه که خدارو شکر کسی آسیب ندید

جدیدا طوری میکشن که کل بستگان اون فرد کشته بشنکه هیچ ژنی مثل اون باقی نمونهخیلی غم انگیز بود وقتی تو ...

افرادی که درجنگ جونشونو از دست میدن، شهید میشدن. شهادت لیاقت میخواد. شهادت با افراد خانواده بنظرم یه شانس مضاعف تره.اینقدر همو دوست داشتن که باهم به سفرآخرت رفتن.

دشمن فکر می‌کنه با گرفتن جون افراد مهم و دانشمند ، ژنهای خوب ازبین میره. اما خلقت و باقی موندن ژن و نسل موفق دسته یکی دیگه است. 

افرادی که درجنگ جونشونو از دست میدن، شهید میشدن. شهادت لیاقت میخواد. شهادت با افراد خانواده بنظرم یه ...

حقیقت اینه دشمن درست فکر میکنه 

مگه ما چند تا استاد زبده داریم کلا ۴۰۰ تا نفر هیات علمی هسته ای ایرانه

اگه فردا نباشن 

دیگه دانش هسته ای متوقف میشه 

میلیارد میلیارد برای تربیت این دانشجوها از جیب همه ی مردم مثل خودتون رفته

حقیقت اینه دشمن درست فکر میکنه مگه ما چند تا استاد زبده داریم کلا ۴۰۰ تا نفر هیات علمی هسته ای ایران ...

از دست دادن دانشمندان و استاد که کلی زحمت کشیدن برای ما ،سخته و ناراحت کننده است چون از  وجودشون محروم شدیم.

این دانشمندان و استادها، شاگردهایی دارن .شاگردای برجسته ای که با به شهادت رسیدن استادشون تو مسیر و رسیدن به اهدافشون  و زنده نگه داشتن یاد و نام استادانشون مصمم تر میشن. 

دشمن از این حقیقت غافله. دشمن چون خدا فراموش کرده خودشو خیلی دست بالا گرفته.

اما در مقابل قدرت خداوند،  هیچی نیست.