2777
2789
عنوان

بچمون دختره شوهرم یه جوری رفتار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت یه حرفی زد

حرف عامیانه

دلیل نمیشه بگیر ناراحت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ولش کن وقتی دخترشو بگیره بغل این حرفا یادش میره .مثله مردای قدیم فکر میکنه .

آره دقیقا

چند سال پیش یه خانواده رو دیدیم که دوتا دختر بزرگ داشتن

شوهرم گعت حس بدی به این خانواده دارم انگار که هیچ پشتوانه‌ای ندارن

جوجه رو‌اخر پاییز میشمرن بزار بدنیا بیاد اگ خودش نگف یه دختر دیگه هم میخام😅

شوهر من میگه دوست ندارم دیگه دختر داشته باشم چون ممکنه اگه به اونم همینقدر توجه کنم دخترمون غصه میخوره، اگه کمتر توجه کنم اون غصه میخوره ولی پسرا اینجوری نیستن!

نمیدونم چقدر حرفش درسته من نه برادر دارم نه پسر. ولی خودشون ۵ تا برادرن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه بار از خودش سوال کردم درباره آی وی اف گفت حالا بعدا بهش فکر می‌کنیم اگر مخالف بود همونجا میگفت

دیگه شناخت کامل ازش داری 

ولی بزار بچه بدنیا بیاد بسلامتی 

دیوونش میشه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

آره دقیقاچند سال پیش یه خانواده رو دیدیم که دوتا دختر بزرگ داشتنشوهرم گعت حس بدی به این خانواده دارم ...

بزار بدنیا بیاد تموم جونو عشقش میشه دخترش اولش ترس دارن بعضی مردا 

چرا سخته عزیزم از چه نظر

یه خانم دکتر میگفت اصلا خانم‌ ها زیر بار این کار برای تعیین جنسیت نرید ،کسایی که ناززایی دارن خب مجبورن 

ولی فرایند تخمک کشی و انتقال جنین گفت بدن خانم رو خیلی آسیب میزنه 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

میتونستی به حرفش گوش کنی خب.الان همه رژیم میگیرن و میرن دکتر که جنسیت رو تعیین کنن.

هر کسی مختاره پسر دوس داشته باشه یا دختر.

بعصیا واسشون مهم نیست.بعصیا واسشون مهمه و کاریش نمیشه کرد و اگر میتونستی بابد اینکارو میکردی

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖