2777
2789

- اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ و علی اخی الحسین و علی اخت الحسین

ان‌شاءالله قیمت همتون سه برید کربلا واقعا حال هواش خیلی خاصه مخصوصا بین الحرمین 

برای حاجت منم یه صلوات بفرستید 

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

برات کوثر و توحید میخونم

من که خیلی گناهکارم که تا حالا قسمتم نشده برم کربلا

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات کوثر و توحید میخونممن که خیلی گناهکارم که تا حالا قسمتم نشده برم کربلا

عزیزم اینجوری نگو 

هرکسی اشتباه میکنه هرچیزی هم به موقعش قشنگه 

ایشالا امام حسین بطلبتت

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

عزیزم اینجوری نگو هرکسی اشتباه میکنه هرچیزی هم به موقعش قشنگه ایشالا امام حسین بطلبتت

هیچوقت نشده با اینکه مشکل خاصی نبوده نه از لحاظ هزینه نه وقت

این همه سال از خدا عمر گرفتم همیشه جا موندم

طرد شدگی حس بدی داره

برام دعا کن اون دنیا روسیاه نباشم پیششون

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
برات کوثر و توحید میخونممن که خیلی گناهکارم که تا حالا قسمتم نشده برم کربلا

نگو قربونت برم از من که بدتر نیست اصلا 

ولی مهم اینه توبه کنی و به خدا روی بیاری و فقط از اون بخوای ♥️

بعضی 

ان‌شاءالله که میری من مطمعنم 

هیچوقت نشده با اینکه مشکل خاصی نبوده نه از لحاظ هزینه نه وقتاین همه سال از خدا عمر گرفتم همیشه جا مو ...

عزیزممم اینجوری نگو 

امام حسین تو دلته همین که براش عزاداری میکنی خودش خیلی خوبه 

تو پشیمونی خود خدا میگه وقتی بنده من پشیمون باشه برای من کافیه مطمعن هستم اونا دوست دارن 

نگو قربونت برم از من که بدتر نیست اصلا ولی مهم اینه توبه کنی و به خدا روی بیاری و فقط از اون بخوای ♥ ...

مرسی عزیزدلم

حس میکنم مرهم دلم فقط میتونه زیارت امام حسین باشه و پا گذاشتن تو صحن حرمش

مرسی عزیزدلمحس میکنم مرهم دلم فقط میتونه زیارت امام حسین باشه و پا گذاشتن تو صحن حرمش

ایشالاااا امام حسین میطلبه نگران نباش 

عزیزممم اینجوری نگو امام حسین تو دلته همین که براش عزاداری میکنی خودش خیلی خوبه تو پشیمونی خود خدا م ...

قربونشون برم الهی که انقدر بزرگوارن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 کاش امام حسین حاجت همه رو بده به آبروی شما حاجت منم بده

ان‌شاءالله عزیزم