2777
2789

من رفتم ارایشگاه گف موهاتو کراتین و پروتئین و بوتاکس کنم من گفتم نمیخام صاف شلاقی شه میخام یه حالت طبیعی داشته باشه گف پس برات پروتئین و بوتاکس و خاویار تراپی میکنم منم عین این پولدارای لاکچری نگفتم هزینش چقدر میشه🤧😫الان شما بگین هزینش چقدره و اینک آیا موخوره رو هم از بین میبره؟ و موهام چطوری میشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هزینه بستگی داره که کدوم آرایشگاه شهرتون رفته باشی، موهات تا کجات هست و...

برای پروتئین تراپی که با بار اول موخوره‌ها از بین نمیرن

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

کدوم شهری؟ منم دوس دارم برم پروتئین تراپی اما میترسم خوب نشه پولم بره

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
من جدیدا رفتم گفتم نمیخوام خیلی لخت بشه اما گفتن یه روش انجام میدیم احیا و صافی ۱۰۰ درصد بعد انجام د ...

اره اینم گف ابریشمی میشه... فقط نمیدونم ترکیب بوتاکس و پروتئین و خاویار تراپی چی از آب درمیاد... تو موخوره هم داشتی قبلش؟ از بین رفت

اره اینم گف ابریشمی میشه... فقط نمیدونم ترکیب بوتاکس و پروتئین و خاویار تراپی چی از آب درمیاد... تو ...

من خیلی موخوره داشتم قرار بود آخرش موخوره گیری رایگان هم انجام بدن ولی من عجله داشتم و فقط نوک گیری کردن... بعد از اون هم باز یه سری موخوره داشتم که خودم قیچی کردم و در کل خیلی راضی بودم

کف سرم رو با شامپو سولفات دار میشورم و اصلا کراتینم خراب نشده

ارایشگر منصفی هست ولی خواستم ببینم موهام چطوری میشه

اگه پروتئین تراپی کنی تا یه مدتی موهات لخت هست، البته خیلی لخت مثل لخت شلاقی نه

اگه بخوای لخت شلاقی بشه که باید سشوار بکشی

شامپو های مخصوص داره، توی حموم هم باید ماسک مو بزنی

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک