2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی جریان ها بله غم انگیزه.ولی برای بعضیا کلید رهایی از جهنمی هست که واسشون ساخته شده.چرا ناراحتی؟

یعنی میگی بعدش راحت میشه آدم؟

تهمت هایی که شوهره میزنه، حرف مردم، مشکلات مالی، شکست خانواده، و مزاحمت ها و نگاه بدی که به اون خانوم میشه...

تحمل تنهایی و همه اینا سخته

حس میکنم زندگی با شوهر بد راحت تره چون بازم خوبیایی داره ک بشه تحملش کرد

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

یعنی میگی بعدش راحت میشه آدم؟تهمت هایی که شوهره میزنه، حرف مردم، مشکلات مالی، شکست خانواده، و مزاحمت ...

من همش ۱۹ سالمه با عشق و عاشقی،با پسر خالم عقد کردم بعد ی هفته نگذشت گفت نمیخوام😭😭😭😭😭

یعنی میگی بعدش راحت میشه آدم؟تهمت هایی که شوهره میزنه، حرف مردم، مشکلات مالی، شکست خانواده، و مزاحمت ...

بستگی داره جهنمی که ازش می‌ترسیم چیا باشه!

برای بعضیا کتک خوردن و خیانت های شوهر و بدرفتاری های بچه ها، وضع مالی بد ،رفتار نادرست خانواده ی شوهر جهنمه،چون عزت نفس زیر سوال می‌ره،

و مجرد زندگی کردن و شاغل شدن و آزاد شدن از اون جهنم واسشون بهشته!

🦋✨

و خب برای خانومی که شاغل نیست و کلا وابسته هست و عزت نفسش کمه ممکنه حرف و حدیث های مردم بیشتر از کتک های شوهرش اذیتش کنه 

🦋✨