2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شغلشون داره 

همسر من ۲۵ درصد مالیات بر درآمد داره ۱۰ درصد ارزش افزوده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بستگی به اینتا کد مالیاتیتون داره . دارایی جدول مشاغل داره اگر دفاتر و مدارک ارائه نداده باشی طبق اینتا کد مالیات محاسبه میشه اگر اظهارنامه بدید که براتون بهتره  معافیت مالیاتی مشاغل هم برای سال 1403 مبلغ 100 میلیون تومان هست 

عزیزم مالیات مگه سالانه محاسبه نمیشه

سالانه این درصد هست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بستگی به اینتا کد مالیاتیتون داره . دارایی جدول مشاغل داره اگر دفاتر و مدارک ارائه نداده باشی طبق ای ...

عزیزم من جواز مشاغل خانگی دارم خب.بعد از این ماه ماهانه ۲۰۰تقریبا میشه درآمدم حالا نمی‌دونم چجوری قراره محاسبه بشه هیچی نمی‌دونم ماهی سالی یا اصلا باید چکار کنم