2777
2789

دخترم تو۷ماهه سه چهار روزه درکنارشیرخودم بهش شیرخشک نان میدم ولی روزی دوسه بار اسهال می‌کنه بدنشم داغه جای نگرانی داره ؟؟چیکارکنم؟

اینکه بدنش داغه فک نکنم ربطی به شیرخشک داشته باشه شاید دندون داره در میاره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخشک نان چرب هست و باعث فعالیت بیشتر روده ها میشه ولی اگر تب داره نی نی ببرید دکتر 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اینکه بدنش داغه فک نکنم ربطی به شیرخشک داشته باشه شاید دندون داره در میاره

بدنش یه هفته بیشتره داغه دکترم بردم جز سرم خوراکی و شربت زینک چیزی نداد ولی باز داغه بدنش

بدنش یه هفته بیشتره داغه دکترم بردم جز سرم خوراکی و شربت زینک چیزی نداد ولی باز داغه بدنش

دکتر نگفت تبش برا چیه؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
یعنی مشکلی نداره روزی دوسه بار اسهال؟

اسهال یا مدفوع شل و نرم ؟ 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ابکیه طوری ک دیروز از مای بیبی زدبیرون

پس ببرید دکتر احتمالا ویروس گرفته باشه اگر تب داره 

چون قبل مصرف شیرخشک یبوست داشت گفت احتمالا بخاطریبوستشه

انشالله خوب بشه یه چیزیم هس من خودم چون بی تجربه بودم دکتری که بچه رو پیشش می‌بردم دکتر خوبی نبود تا اینکه دکترش عوض کردم و همیشه هم تشخیص درست میده اون دکتری که مطبش همیشه خلوته بدرد نمیخوره

عزیزم اینکه میگی به مدت که بدنش داغ میشه یعنی تب داره پس این اسهال یا ویروسیه یا عفونی و تشخیص فقط از طریق آزمایش امکان پذیره از پزشک بخواه براش یه آزمایش تجویز کنه ببینه آیا عفونت توی خونش وجود داره یا نه اگر عفونت داشته باشه پزشک براش آنتی بیوتیک تجویز می‌کنه و اگر نداشته باشه پس ویروسی و باید دورانش طی بشه حالا در کنار اینکه بچه ضعیف نشه سیب درختی بخر و آبش رو بگیر هر روز یه مقداری که بچه میل داره بهش بده موز برای اسهال خیلی خوبه و باعث میشه که بهتر بشه از دوغ کفیر هم استفاده کن اون هم خیلی مناسبه