من و شوهر نامرد م تو روال طلاق هستیم بخاطر خیانتش با یکی از اقوام نزدیکش
همیشه محدودم میکرد تا به اون زن برنخوره چه تو لباس پوشیدن چه طلا انداختن چه تو جمع ...اول شک داشتم دلیلش این زن باشه فکر میکردم مشکل مالی داره ولی
کم کم به یقین. رسیدم چون با بعضی کارها علنا به چشم میدیدم اون زنیکه آویزون حرص میخوره مثلا طوری که شوهرم حواسش نبود دستمو میزاشتم پشت سرش تو ماشین .... بعدش میدیدم بعد ی ربع دقیقا با جلو اومدن ماشینشون همون حالت با شوهرش انجام داد 😂
بگذریم و خیلی کارای دیگه که شوهر احمقم به ظاهر ازم دریغ میکرد ولی میدونستم چطور اون زن رو به تلاطم بندازم که تو تله م بیفته 😂
هیچی نمیگم چون زن بودن ی قلق های خاصی داره که هیچ نرّی نمیفهمه ..
گذاشتمش واس زن بعدی ش که امتحان کنه خدا کنه اینبار پاک زندگی کنه ...
الانم بعد این قضایا
عکس های دونفره مون گذاشته بودم پروفایل
شوهرم برداشته میگه چرا عکس هامونو گذاشتی 😂 میبینید حتی تو این شرایط،که داره زندگیمون میپاشه هم به فکر حرص خوردن اون زنه .
۴ سال زنش بودم یکبار با دل خوش نرفتیم مسافرت یا گردش چون افسارشوهرم دست اون زن بود مثل سگ میترسید از زنه که مبادا بهش سرویس نده و باهاش قهر کنه
۴ سال زنش بودم نمیگذاشت ی عکس پروفایل بزارم خودمم زیاد اهل پُز نبودم و نیستم ولی این زن تا دم دسشویی عمومی ام که میرفت از دیواراش عکس مینداخت
خود اون زن با حسادتش به زندگیم خودشو و شوهرمو انداخت تو تله 😂😂😂
یبار برداشته بود گیره سرشو نشونم داد گفتم قشنگه. فلان ی نمه تعریف کردم خرش کنم
دقیقا همونو زیر مبل خونه گذاشته بود که بفهمم تو خونه م رفت و آمد داره .. بازم ب روش نیاوردم گفتم زنی که با هزار جور موش دوعوندن و اختلاف ک بین برادرشوهرام انداخته بود بهش اجازه نمیدم زندگی منم خراب کنه ...
تا اینکه هرزه خانوم دید هیچ جوره کوتاه نمیام و آخرین ضربه شو تو لخت کردن خودش دید ...
البته شوهرمم آدم کثیف و حیوانی بود بسیار هیز و حال بهم زن جوری که وقتی باهاش میرفتم بیرون زنی نبود که با چشماش زُل نزنه بهش...
تا چند ماه گذشت ..صبرم تموم شد
دیدم خریت شوهرم تمومی نداره اونو با هوسش تنها گذاشتم .
پسری که از مجردی به ی زن متاهل که از نزدیکان رحم نکرده و دنبال هوس بوده هیچوقت نمیتونست برام مردی باشه بتونم با خیال راحت تکیه کنم...
برای بار هزارم لعنت به آدم های هوس باز .فریبکار
الهی زودتر سزای عمل کثیفشون ببینن خصوصا اون زن که حرمت مادر بودنش رو هم به لجن کشیده .. ان شاالله روزی ۳ تا بچه ش بفهمن که چه هیولای چاق بو گندوی نجسی بهشون شیر داده
آه من دنبال روی زندگی آینده ش ه زندگی دخترش و دوتا پسرهاس
راست ه که میگن مجازات زنا تا هفت نسل رو درگیر خودش میکنه .. ان شالله روز مرگش چنان عذاب بکشه و نتونه راحت جون بده بگن فلانی رو بیارید حلال کنه بیام توف بندازم تو صورت کثیفش بگم حرومزاده اونهمه اسم حسین و زیارت کربلا رو بردی دیدی هیچی حق الناس نمیشه ..