2777
2789

نه اینکه بمیریناااا دور از جونتون

منظورم اینه که کلا نبودین یعنی اصلا وجود نداشتین

من الان به پوچی رسیدم و میدونم که نبودنم خیلی بهتر بود 

گاهی هم میگم شاید خدا همینحوری خلقم کرده برای ازدیاد جمعیت و تولید مثل و اینجور چیزا

واقعا چه علتی برای وجودتون هست؟

به نتیجه ای رسیدین؟

قبلا معتقد بودم که هر انسانی یک رسالتی برای خودش داره بعد از پایان رسالتش از دنیا میره

ولی خب هرقدر توی خودم میگردم واقعا تا الان به هیچ دردی نخوردم نه به درد خودم نه خانواده نه مردم کلا هیچی 

حضورم واقعا بی معنیه

نظرتون چیه؟تاحالا به نتیجه ای رسیدین؟بهش فکر کردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین

هر انسانی می‌تونه پوچ و بی معنی باشه ، قرار نیست همه ی خلقت ها که به دلیلی داشته باشند ، اصا خدارو ولش کن بیا یه طور دیگه حرف بزنی ، تو از به فرایند تولید مثل پدر و مادرت به وجود اومدی اوناهم تورو ساختن چون میخواستنت همین ، برای اینکه ایلان ماسک یا ترامپ بشی نساختن ، والدین ایلان ماسک و ترامپ هم برای این کار اونا رو رو نساختن ، تو خودت تصمیم میگیری وجودت توی این دنیا معنی داشته باشه یا نه

Because you and I , we were born to die                  عضو رسمی بتمن های سایت :)

آره هروز همین حس رو دارم 

اما در مورد حرفت در مورد رسالت ببین تا وقتی زندگی تموم نشده نمیتونی با اطمینان بگی مثلا یک نفر همینجوری زندگی میکنه و بعد به علتی میمیره اما با اهدای اعضای بدنش باعث میشه یک یا چند نفر دیگه بتونن به زندگی ادامه بدن و شاید کارهای درست و مفیدی بکنن پس نمیتونی تا وقتی تموم نشده بگی هیچی نبوده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

وظیفتو انجام بده دیگه به این چیزا فکر نکن رسالت همگی تو این دنیا پرستش خدا و اطاعت از دستوراتش

صحیح ولی خب وقتی خیلی سعی میکنی اما نتپنستی اونطور که باید وظیفه‌اتو انجام بدی خب در آخر چی میشه؟

مثلا به عنوان یه آدم به چه دردی خوردی؟

ببینهر انسانی می‌تونه پوچ و بی معنی باشه ، قرار نیست همه ی خلقت ها که به دلیلی داشته باشند ، اصا خدا ...

وقتی تلاشتو کردی و نشد چی؟

مثلا من خیلی سعی کردم تو مییرم پیشرفت کنم اما نشد

خب در آخر بعد این همه سختی چی میشه؟

بعد از تمام اینها وقتی بازم نتونستی دلیلی برای حضورت پیدا کنی چی؟

یعنی خدا هیچ نقشی تو اومدن ما تو این دنیا و سرنوشتمون نداره؟

صحیح ولی خب وقتی خیلی سعی میکنی اما نتپنستی اونطور که باید وظیفه‌اتو انجام بدی خب در آخر چی میشه؟مثل ...

هیچی ، شدی یه آدم عادی که زندگی نرمالتو کردی و رفتی به رحمت خدا ، هیشکی هم بهت نمیگه چرا و خلقت بی دلیل بوده 

یا

میتونی بشی به آدم موفق که کلی معروف شده و تو دل مردم جا داره و خودش رو به خدا ثابت کرده که خدایی که اون بالا نشستی من مثل آدمای دیگه نشستم که تو بهم برسونی و خلاصه بی فایده نبودم

خلقت تو هدفی نداشته ، تو خودت هدفمندش میکنی

Because you and I , we were born to die                  عضو رسمی بتمن های سایت :)

کاش نمیدیدم چون خیلی هم ناراحت هستم اره من به خودکشی هم فکر کردم ولی بعدش به خاطر ابرو مامان بابام ن ...

من بعد از این تجربیاتم و خوندن و مطالعه خیلی از کتابا بازم دلیلی برای پیدایشم پیدا نکردم چون حضورم واقعا دلیلی نداره

گاهی حس میکنم دارم اکسیژن حروم میکنم

صحیح ولی خب وقتی خیلی سعی میکنی اما نتپنستی اونطور که باید وظیفه‌اتو انجام بدی خب در آخر چی میشه؟مثل ...

به دیگران کمک کنی باهاشون مهربون باشی صدقه بدی دردی از کسی دوا کنی تا اونجا که میتونی و ازت برمیاد نه خودتو اذیت کنی

اگر هم هدفی داری تلاشتو برای رسیدن بهش بکن رسیدی که چه بهتر نرسیدی هم بگو من تلاشمو کردم شاید خواست خدا نبود

انشاءالله موفق باشی

وقتی تلاشتو کردی و نشد چی؟مثلا من خیلی سعی کردم تو مییرم پیشرفت کنم اما نشدخب در آخر بعد این همه سخت ...

ببین ، تلاش کنی میشه امکان ندارد بگی نمیشه چون درست تلاش نکردی شاید یجا جا زدی ، شل کردی ، ول دادی 

ولی وقتی بعد اینا نتونستی یعنی بی مصرفی ✨ شما خلق شدی که به آدم باشی حالا چه در کاربرد چه بی‌مصرف خودت تصمیم میگیری ولی اگه هیچ کاری نکنی خو بله دیگ ، دلیلی در حضورت نیست ، پیغمبر هم که انتخاب شد از قبلش خصوصیات خوب داشت 

شایدم خدا دست تو حلق ما نداشته باشه ، کی می‌دونه ؟