2777
2789

یعنی من یک ساله خونم بهم ریختس تا میخوام ی کاری کنم اینقدر گریه میکنه و بهانه میگیره که بیخیالش میشم پس کی میتونم یک خونه مرتب داشته باشم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون وروجک رگ خوابت دستش اومده فهمیده جیغ بزنه صاحب هرچی بخواد میشه

یعنی باید به حرفش گوش نکنم؟ چون مامانم میگ تا دوسالگی نمیفهمه

من پسرم تا نزدیکی های سه سالگی به عناوین مختلف نمیزاشت به کارام برسم حالا یا اسباب بازیشو پخش میکرد ...

بعدش خوب شد؟ امید داشته باشم

یعنی باید به حرفش گوش نکنم؟ چون مامانم میگ تا دوسالگی نمیفهمه

از هر چند تا خواسته یکی رو در جا گوش کن که به زندگی دلگرم باشه یکی رو بعدا انجام بده صبر یاد بگیره یکی رو هم انجام نده که همیشه هرچی خواست حاضر و آماده نباشه

اتفاقا هر بچه ای اندازه سن خودش عقلش میرسه از الان همه اش در خدمت باشی برسه به نوجوانی دیگه واویلا

کارهای خونه رو بکن ، ببینه هستی خونه ولی در خدمتش نیستی، نمیگم رهاش کن ولی بفهمه معنی حضورت رو که برای خودت هم کارهایی رو داری، یه چیزی تو مایه های وقتی کارت داشت بگی: باشه ولی الان نه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

منم مثل شما 

حالا من وسواس دارم نامرتبیه خونه عصبیم میکنه نمیزاره تمرکز کنم 

فعلا باید این طوری سر کنیم 

وقتی خوابه سعی میکنم یه کم جمع و جور کنم خونه رو ولی از کت و کول میافتم