2777
2789

بله عزیزم

متاسفانه زیاد خاب می بینم و خاب هام روم تاثیر دارن

خیلی مواقع به خاطر اینکه خاب آرومی ندارم خسته م 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزممتاسفانه زیاد خاب می بینم و خاب هام روم تاثیر دارنخیلی مواقع به خاطر اینکه خاب آرومی ندارم ...

بله دقیقا منم همینطوریم‌ بخصوص اخیرا که هروقت میخوابم خواب میبینم بعدش که بیدار میشم خیلی حالت گیجی دارم تا آخر شب کسل هستم💔

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

اینطوری خیلی خوبهمن همه خوابام یادم میمونه

نه من دوست داشتم یادم بمونن ولی مثلا امروز یه خواب میبینم دو روز دیگه یهو یادم میاد 🤦‍♀️ 

یک جور تلخ آرومم...                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2219401 

بله دقیقا منم همینطوریم‌ بخصوص اخیرا که هروقت میخوابم خواب میبینم بعدش که بیدار میشم خیلی حالت گیجی ...

من حالت گیجی ندارم، من مدام نا آرومم بابت خاب هام، چیز زیادی از خابی که دیدم به یاد نمیارم ولی همین که تصور می کنم اون تصاویر مبهم رو آزارم میده

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
نه من دوست داشتم یادم بمونن ولی مثلا امروز یه خواب میبینم دو روز دیگه یهو یادم میاد 🤦‍♀️

من یادم میمونه متاسفانه

مثلا دیشب خواب یکی از فامیلامون که حدود ده ساله ندیدمش دیدم دستامو گرفته بود هی بهم نگاه میکرد صبح بیدار شدم برگام ریخته بود😂

من حالت گیجی ندارم، من مدام نا آرومم بابت خاب هام، چیز زیادی از خابی که دیدم به یاد نمیارم ولی همین ...

منم این حالتو تجربه کردم خیلی بده..

من یادم میمونه متاسفانهمثلا دیشب خواب یکی از فامیلامون که حدود ده ساله ندیدمش دیدم دستامو گرفته بود ...

واییی😂😂😂😂😂😂

یک جور تلخ آرومم...                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2219401 

زیاد جدی نگیر 😂😂 من چندین بار خواب دیدم گروگانم گرفتن🚶‍♀️😂🫥

بعدش خواستگار برات نیومد😂

آخه اطراف ما به این اعتقاد دارن اگه کسیو تو خواب گروگان بگیرن خواستگاره😂😂