2777
2789
عنوان

قرص گین اپ چاقی بدن کسی خورده بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانزاپین دو ونیمبا یک چارم قرص روع کردم اما اینقدر جواب داد که هرگز یکی کامل نخوردم و با نصفش کلی و ...

با قرص الانزاپین چاق شدی؟ 

این برای یه سری اختلالات روانی هست آخه 

الانزاپین دو ونیمبا یک چارم قرص روع کردم اما اینقدر جواب داد که هرگز یکی کامل نخوردم و با نصفش کلی و ...

برا لاغری چی میخوری منم زیادی چاق شدم میخام یکم لاغر بشم . تا الان سه کیلو با قرص گیاهی کم کردم ولی پیدا نکردم دیگه ازون قرصه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بازگشت داره بعد ول کردن قرص؟۶۰تا دونه داخلشه فقط این بار میخام بخورم دیگه نخرمشبعدش چجوری بخورم روزی ...

آره ۶۰ تا داره 

هفته اول روزی دوتا بعد یدونه کن 

ولی قطع کنی بازگشت داره

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

با قرص الانزاپین چاق شدی؟ این برای یه سری اختلالات روانی هست آخه

داروها کاربردهای متفاوتی میتونن داشته باشن

منم بی اشتهایی عصبی داشتم یعنی شاید در هر وعده 5 تا قاشق غذا میخوردم و چون رنجور بودم و سوگوار بابام ، غذا از گلوم پایین نمی رفت دکتر اینو تجویز کرد

اون موقع 47 کیلو بودم

الان چند باشم خوبه؟ 

62

وزن ایده آلم 57 هست که الان هر کاری میکنم دیگه مشکل میشه وزن کم کرد

وطن ای مادر غمدیده ام.......

برا لاغری چی میخوری منم زیادی چاق شدم میخام یکم لاغر بشم . تا الان سه کیلو با قرص گیاهی کم کردم ولی ...

وای ننه قرص گیاهی همه اش دروغ و نیرنگه

باید یا نخوردن وزن کم کنی

مثلا من با توصیه دکتر تغذیه مصرف نان نمک چربی شکر و شیرینی و فست فود رو کم کردم

به جاش پروتئین و آب و فیبر بیشتری مصرف میکنم 

و اینکه بعد از 8 شب چیزی نخور مگر آب

وای ننه قرص گیاهی همه اش دروغ و نیرنگهباید یا نخوردن وزن کم کنیمثلا من با توصیه دکتر تغذیه مصرف نان ...

این کپسوله خوب بود عزیزم جلو خودم اسباب کرد ریخت داخل کپسول همش زیره و خارمریم و .... بود . عطاریش عوض کرده جای دیگه هم گفتن نداریم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

این کپسوله خوب بود عزیزم جلو خودم اسباب کرد ریخت داخل کپسول همش زیره و خارمریم و .... بود . عطاریش ع ...

این چیزای گیاهی کمش خوبه زیادش دقق مثل هر داروی دیگه میتونم خیلی بد باشه و بدتر آسیب بزنه

در هر صورت باور من اینه که با نخوردن  و صحیح خوردن وزن متعادل میشه