2777
2789
عنوان

ب نظرتون کار من بد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 23 پست
منظورم شما نیستی دو روز کلی ادم مثل شما میرن تاریخ گذشته میخرن یا چک میکنن که هیچ یا چک نمیکنن کلا ا ...

حالا تاریخ داشت 

ولی خراب شده بود از کیک خیس ها بود صددرصد جاش گرم بوده میگم حتما جاش گرم بوده 

میگ ن زیر باد کولرن

کاربری دو نفره

من دلم پوله نبود بخدا من میگم دارم بهش میگم کیک خرابه میگ تاریخ داره قبول کن بگو اره خرابه حتما ت با ...

میدونم عزیزم. با ادمی که اینحوری داره دروغ میگه باید قاژع و محکم برخورد کرد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم عزیزم. با ادمی که اینحوری داره دروغ میگه باید قاژع و محکم برخورد کرد

همسرم یه عالمه غر زده کارت بد بوده 

ما همچراغیم زشته نباید میگفتی 

گفتم چطور اون همچراغی قبول نداره حرف منو قبول نمیکنه یه معذرت خواهی نمیکنه 

بار اولشم نبوده

کاربری دو نفره

همسرم یه عالمه غر زده کارت بد بوده ما همچراغیم زشته نباید میگفتی گفتم چطور اون همچراغی قبول نداره حر ...

اون به خاطر عالم همسایگی میگه که مثلاا دیگه چشم تو چشم نمیشه بشه.. بگو خب نشه بشی.. قرار نیست جنس فاسد بندازه مزدم. حالا ما هیچ اگرر بچه ای میخورد و کارشش به بیمارستان و کما مبکشید چی. بازم مبگفتیم به ما مربوط نیست؟! همین به ما مربوط نیست گند زده به مملکت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اون به خاطر عالم همسایگی میگه که مثلاا دیگه چشم تو چشم نمیشه بشه.. بگو خب نشه بشی.. قرار نیست جنس فا ...

حالم بهم خورد کپک ها دیدم 

بعد پفیلا خریدم جلو دوستم از خجالت کردم تا در پفیلا باز کردیم دیدم بو گند بلند شد 

نگا کردم دیدم تاریخ ندارع 

رفتم میگم تاریخ نداره میگ چرا بازش کردی نباید باز میکردی والا

کاربری دو نفره

حالم بهم خورد کپک ها دیدم بعد پفیلا خریدم جلو دوستم از خجالت کردم تا در پفیلا باز کردیم دیدم بو گند ...

احمقهه باووو. همین که جلو مامور لهداشت رو کردی خوب کاری کردی ـولش کن حرف شوهرت رو. ادم دزد رو بایددد رسوا کرد. وااله من یه بار شیر خریدم رفتم خونه درسو باز کردم دیدم خراب شده چون تو افتاب گذاشته بود. رفتم و بنده خدا پس گرفت حتی نگغت چرا درشوباز کردی