2777
2789

دوستان اول اینو‌بگم که ما دور از خانواده همسرم زندگی میکنیم 

مادرشوهروجاریا وخواهرشورهرا یه اتفاقی تو‌محل می  افته به مااطلاع نمی‌دن  

این یک مثال که مشابه این خیییییلی پیش اومده برامون«یکی از خواهر شوهر هام که ایشونم دور هستن پنهانی به مادرش می‌گفت میخوای با اینکار این کارات اینارو از مجالس بندازی؟«اینو خودم شنیدم  

خلاصه 

متوجه شدم مادر عروس خاله ی همسرم فوت شده 

«بنده با عروس خاله جدای از نسبت فامیلی دوست هم هستیم به واسطه ی اینکه زنداداش جاریام میشن طی رفت آمد و... باهم رابطه نسبتا نزدیکی داریم» 

دیشب یکی از عروسهای فامیل پیام دادن که فکر کنم مادر فلانی فوت شده عکس آگهی ترحیم رو فرستاد دیدم بله ایشون هستن خییییلی ناراحت شدم💔

انتظار ندارم همه چیزو بگن ولی  اتفاقاتی ازقبیل مرگ‌ومیر اقوام رو باید اطلاع بدن که ماهم شرکت کنیم 

جالب مادر شوهرم این اتفاقات رو سری به دخترانش وپسرای دیگرش اطلاع میده وبا اونها هماهنگ میشن ومیرن  

دوستان خداروشاکرم که محبت من رو در قلب اقوام همسرم حتی اقوام دورشون قرار داده 

من واقعا متاسف میشم که با اون همه احترامی که ازشون میبینم تو این دست مراسماتشون شرکت نکن 

واقعاً ناراحت کنندس برام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری منم همین بدبختی رو دارم از دستش.

به زندایی شوهرم گفتم عروستون تو همین ماه زایمان میکنه گفت اون تو ۵ماهگی بچه اش مرده بدنیا اومد ومن از خجالت اب شدم گفتم شرمنده کسی چیزی پیش من نگفت...

همه خبر داستن جز من

من کلا مادرشوهرم باهام خوب نیست همه جا پشت سرم حرف میزنه شما رو نمیدونم روابطتون چجوریاست

خدایا امیدم به خودته

من با خانواده خودم این مشکلو دارم

خونه بابام با مادربزرگ و عموم کنار همه هر روز در ارتباطن من فقط چندتا خیابون دورترم اگه دیر به دیر برم کلا خبرا رو یادشون میره بهم بدن

مثلا یهو میپرسم فلانی مریض بود بهتره؟ میگن اون که دو هفته پیش مرد مگه نمیدونستی؟ 💀

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
می تونی شماره ی فامیلا رو داشته باشی اینجوری قطعا از استوریایی کت میذارن از اخبار مطلع میشی نقشه شون ...

گروه فامیلی تو برنامه روبیکا دارن 

همه رو عضو کردن جزمن 

اونجا چیزی نگذاشته بودن 

دیشب یه واسطه یکی دیگه متوجه شدم

حق داری منم همین بدبختی رو دارم از دستش.به زندایی شوهرم گفتم عروستون تو همین ماه زایمان میکنه گفت او ...

برای منم خیلی اینطور برنامه پیش می اومد 

ولی دیگه حالا دیگه اقوام همسرم تا حدودی متوجه شدن که ما بی اطلاع هستیم 

من با خانواده خودم این مشکلو دارمخونه بابام با مادربزرگ و عموم کنار همه هر روز در ارتباطن من فقط چند ...

خانواده خودم اینطور نیستن 

یکی از عمه هام بیمار هستن 

وقتایی که حال نداشته باشن پدر مادرم تماس میگیرن که باعمه تماس بگیرید و جویای احوالش بشید 

مادر بزرگ پدری منم همین بود

دیگه هرچی میشد عمم زنگ میزد میگفت

و مامانم هرجا نشست گفت فلانی به ما نمیگه تا یکم دقت کنید یکم بهتر شد خدابیامرز

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

مادر بزرگ پدری منم همین بوددیگه هرچی میشد عمم زنگ میزد میگفتو مامانم هرجا نشست گفت فلانی به ما نمیگه ...

من حالا مستقیم اشاره نمیکنم که مادرشوهر و... اطلاع ندادن میگم ببخشید اطلاع نداشتیم

من حالا مستقیم اشاره نمیکنم که مادرشوهر و... اطلاع ندادن میگم ببخشید اطلاع نداشتیم

نمیدونم کار شما درسته یا مادرم ولی باهاشون رابطه رو کم کنید

نمیدونم کار شما درسته یا مادرم ولی باهاشون رابطه رو کم کنید

و سعی کنید با جاری مادرشوهرتون یا خواهرشوهرش صمیمی بشید تا اونا اخبارو بگن و هم حرص بخورن

صمیمی شدن باهاشون آسیب میزنه به زندگیم 💔

نه اینکه همش رفت امد باشه نه اصلا ولی مثلا جایی میبینتشون خیل تحویلشون بگیر و عید هارو تبریک بگو و... احترام بزار در کل