2777
2789
عنوان

قد و هیکل منو همسرم

375 بازدید | 34 پست

همسرم هیکل باشگاهی قد ۱۸۳

خودم وزنم خیلی وقته نرفتم روو وزنه ولی توصیف هیکلم اینه که توو پرم کلا داخل لباس خوشگل میکنم لباسارو بدون لباس هم خوبم ،،، تپلم نه چاق شیکم و پهلو خیلی خیلییییی کم دارم ، از ناحیه پایین و بالا تپلم و قدم ۱۶۴ ، با شوهرم خیلی تفاووت داریم همسرم گندست و چهار شونه من معمولی 

حالا یک مدت ورزش میکنم دلم میخواد یکم باهام لاغر بشن همین الآنم خوبن ولی ترجیح میدم که یکم جمع تر بشن بهتره 

همسرم می‌گفت اگه لاغر شدی دیگه سمت من نیا 😂

آخه چاق نیستم میگم که توو پرم هیکل خوبی دارم 

همسرم هیکلمو خیلی دوستداره میگه دختر باید اینجوری باشه ولی خودم بالا تنمو عاشقشم ولی پایین تنه دلم میخواد یکم لاغر بشه یکم نه زیاد

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

چن سالتونه 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو باشگاه ب طرف بگو اینارو میخوام... ی رژیمم بگیر که خیلی لاغر نشی

ولی خدایی اگر خیلی لاغر بشی با این توصیف از همسرت تقریبا محو میشی اگر کنارش وایسی

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

لاغر نشو

مرسی گلم اره شوهرمم میگه 

بالا تنم خیلی خوشگل خیلی شیکم پهلو هم هیچ ندارم خیلیییی کم پایین تنم دلم میخواد یکم لاغر بشه گرچه خوبه ها ولی دلم میخواد یکم لاغر بشه 

برو باشگاه ب طرف بگو اینارو میخوام... ی رژیمم بگیر که خیلی لاغر نشیولی خدایی اگر خیلی لاغر بشی با ای ...

مرسی گلم اره دقیقا همین مردای هیکلی زنشون نباید زیاد لاغر باشه باید بهم بخورن

پیاده روی کن

اره عزیزم اتفاقا یک هفته میرم ی مکانی داخل شهرم مال پیاده روی میرم اونجا میدووم خیلی علاقه به دووییدن و پیاده روی دارم کلا