2777
2789

این مدت مهد نرفته بود امروز بردمش اقایی که اومد تحویلش  تحویلش گرفت سلام علیک کرد و به پسرم گفت چه مرد شدی بعد جنگ😑 من هیچی درین مورد به بچم نگفته بودم بچن دلیلی نداره این موضوعاتو بفهمن، میگم نکنه بشینن اونجا ازین چیزا بگن بچم بترسه من دیگه تحویل دادم و اومدم ولی ذهنم درگیرشه هر چی هم سر و صدا شنیده بود میگفتم ترقس بچه ها بازی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جامعه همینه عزیزم 

تو نمیتونی از تک تکش انتظار داشته باشی عین خودت با بچت رفتار کنن

عوضش اروم اروم ذهنیت بچه تو اماده کن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اون آقا هم نگه ممکنه خود بچه‌ها درموردش با هم حرف بزنن

وقتی برگشت خونه باهاش صحبت کنید که استرس نگیره و بریزه تو خودش، بچه‌ها زود می‌فهمن جریان چیه

جنگ رو براش به صورتی که نترسه توضیح بدید، در حد درک خودش... چون حالا حالاها زیاد قراره این کلمه رو بشنوه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

حالا کاری ندارما ولی یه توضیح مختصر به بچت می‌دادی.مثلا میگفتی مردای شجاع دارن با دشمن میجنگن.نه این ...

به بچه سه ساله بگم میجنگن؟ هیچ درکی نداره من نمیدونستم این مفهومو چطور باید بهش بگم 

والا باید یک توضیح کوتاه بهش میدادید که جنگ چیه و چیکار میکنن. بفهمه و براش توضیح بدن اولا ممکنه نسبت بهتون بی اعتماد بشه و دوما به احتمال زیاد اونجا صحبت رو میکنن راجع بهش. بچه ان دیگه...

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

تو این مدته هیچ صدایی نشنیده؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
گفتم که میگفتیم ترقس بچه ها بازی میکنن

بگو منظور اقا همون بود

۳ سالشه واقعا کوچیکه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اولا حساس نباش دوما سعی کن خودت برای بچه همه چیزو بگی منظورم صرفا این مورد نیست .چون اگر بچه از پدر مادر نشنوه و آموزش نگیره از بیرون . دوست . غریبه . فضای مجازی میبینه و میشنوه و آموزش میگیره.  بچه ۳ ساله رو به زبون خودش براش توضیح میدادی ولی نه کامل