بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باسوزن خیاطی و نخ طلسم میکنن که اگر سوزن زنگ بزنه یا نخ حالت ساییدگی شه باطلش خیلی سخت میشه
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
میدونی پیدا نکردم جاریم تازه رفته بود سر خونه زندگیش یه روز اومده بود خونمون گفت سوزن خیاطی داری من ندارم منم یکی اضافه داشتم دادم برد بعد چند وقت همینجور بی مناسبت برا دخترم یه عروسک آورد از اون روز به بعد درست از فرداش زندگی من از همه جهت بهم ریخته
بله باسوزن خیاطی و نخ طلسم میکنن که اگر سوزن زنگ بزنه یا نخ حالت ساییدگی شه باطلش خیلی سخت میشه
با سوزن قفلی هم میشه؟خونه ی مامانم اینا زیر فرش پیدا کردیم دوتا بود.کاملا نو بودن و استفاده نشده.و زیر فرش بود جای پر رفت و آمد خونه شون.چه طلسمی باهاش میکنن.؟
باید از هم جداشون کنی و هم زمان یک سری سوره و ادعیه عربی بخونی با آداب و در ساعت خاص احتمالا بخوراتم لازم داره
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
با سوزن قفلی هم میشه؟خونه ی مامانم اینا زیر فرش پیدا کردیم دوتا بود.کاملا نو بودن و استفاده نشده.و ز ...
جادو