2777
2789

تو کاری شوهرم با برادرشوهرم و پدرش شریکن تقریبا

بعد از امروز صبح شروع شد ، هرروز قراره زنگ بزنه بیا برو کارگرا رو بیار عصر هم بگه بیا برگردونشون... 

پارسال هم همین بود کارشون، شوهرم که بمن قاف نمبده آخر سر دیدم مادرشوهرم داره میگه آره دیگه اون کار مربوط به برادرشوهرمه ما هیچ کدوممون نمیتونیم که سهم برداریم و خودش پولشو خرج کرده...😐

منم الان که بیخواب شدم با صدای زنگ موبایلش تو این شرایط(باردارم) عصبی شدم بهمسرم میگم پارسال هم اون همه کار کردی حمالیش واست موند ، یه قرون بهت پول رسید؟؟ میگه آره

حالا میخوام برگرده بعد اساسی پیگیری کنم ببینم اصلا چقد بهش رسید؟ چی بگم؟ از کجا بفهمم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یبار گفتم نمیخام با خانوادت رفت و آمد کنم هزار تا عن بازی ازشون دیده بودم . کاری کردن بعداز۷سال زندگی شوهرم بهم بگه برو گمشو ... اگه زندگیتو دوس داری دشمنی عملی نکن ...

همیشه دوست دارم به همه زنا بگم حرص چیزیو که شوهرتون حرصشو نمیخوره نخورینغصشو نخورینبهش فک نکنینراجبش ...

بیا اینا رو به هر شیوه بلدی فرو کن تو مغزم

از حرص و جوش پیر شدم خودش عین خیالش نیست 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

همیشه دوست دارم به همه زنا بگم حرص چیزیو که شوهرتون حرصشو نمیخوره نخورینغصشو نخورینبهش فک نکنینراجبش ...

اخه پارسال منو تفریح و مسافرت نمیبرد بخاطر همین کار

بعد آخرش نمیدم چس مثقال بهش رسید یا نه😑

خدا شاهده اونموقع تو خواستگاری نگفته بود کار مشترک انجام میدم با اینا وگرنه عمرااا قبول میکردم

خب کارخودشه نمیتونیدسهم برداریدپس چرا به شوهرت میزنگه بره 😏ازپدرشوهرت غیرمستقیم بپرس شاید به سرنخی ...

همونش منو حررررص میده

این دفعه میخوام جوابشونو بدم اگه چرت گفتن باز

چون شوهرم پسر بزرگه انگار باید حمالی اونارو کنه همیشه و حواسش به داداشش باشه

به نظرم خیلی ورود نکن به قضیه چون احتمال میدم جواب نگیری و در نهایت کار خودش رو می کنه و فقط تو خراب ...

پارسال هم کلی حرص خوردم و دقیقا جوابی نگرفتم 

خیلی پرو ان اخه

شوهر منم زبون نداره بگه نه

به نظرم خیلی ورود نکن به قضیه چون احتمال میدم جواب نگیری و در نهایت کار خودش رو می کنه و فقط تو خراب ...

پارسال هم کلی حرص خوردم و دقیقا جوابی نگرفتم 

خیلی پرو ان اخه

شوهر منم زبون نداره بگه نه

مردا بیشترشون همینن نوکر خانوادشونن بی مزد من اگه خونه بابام اذیت نبودم عمرا شوهر میکردم چند ساله همه جوره از شوهرم میکشم برا من حاضر نیست وقت بزاره ولی برا خانواده جون میزارن 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
پارسال هم کلی حرص خوردم و دقیقا جوابی نگرفتم خیلی پرو ان اخهشوهر منم زبون نداره بگه نه

پس چیزی رو که یکبار تجربه کردی چرا می خوای دوباره تجربه کنی ؟؟؟؟

به نظرم بی خیالش شو ، اصلا بهشون فکر نکن همه کار بکن فقط خودت و تو دلیم آرامش داشته باشید 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
عزیزم من یبار گفتم نمیخام با خانوادت رفت و آمد کنم هزار تا عن بازی ازشون دیده بودم . کاری کردن بعداز ...

شوهرم چون پسر بزرگه حس میکنه وظیفه داره

من حرصم میگیره وقتشو میزاره پای کاری که اکثر سودش برا اوناس و کار اصلیشو بیخیال میشه 

ولش کن اصلا پیگیر نشوچون فقط حرص خوردن واست میمونهشوهرت اگه نمیخواست انجام نمیداد برادرشه حرفشو گوش ...

همین حرصم میده چون برادر بزرگه شوهرم فک میکنه باید همیشه هوای داداش و خونوادشو داشته باشه

پدرشوهرم از همون بچگی مسئولیت زن و بچشو انداخته گردن این😑