2777
2789
عنوان

بهم گفت تو زن بی آبرویی هستی

866 بازدید | 38 پست

عروسی خواهرشوعر خواهرم خواستبم بربم بعد مدتها بخدطر دخترم ک روحیه اش عوض شه گفتیم بریم اماده شدیم منو دختر و پسرم . روسری بلند سرم زدم با حجاب کامل . مانتومم تا زانوم بود . یزره صدافتاب رنگی و ی خط چشم مات و ی رژ کمرنگ زدم. همین ک بیرون شدیم شوهرم گفت این چ وضعیه چرا ارایش کردی گفتم عروسی میریم گف برو چادرتو سرت کن تو عروسی در بیار گفتم زشته تا تالار ک با ماشینیم بعدم میرم قسمت زنونه تازه مانتومم بلنده مجبورم کرد گفتم بخاطر دخترم باشه سرم زدم و تا توی کوچه رسیدیم شروع کرد داد زدن و بد. بیراه مگه عروسی خکاهرته ارایش میکنی از مستی اینکارات میکنی وو.... گبتم نمیام همینجا نگه دار گفت بزور میبرمت و یکی منو زد منم زدمش دوتا مشک محکم روی سرم زد هنوز سرم درد میکنه منم فحشش دادم و یکی نحکم زد توی چشمم زیر چشمم کامل ورم کرده و کبود شده. میگه گمشو خونه بابات میبرمت در خوتشون گفتم بیر گفت خودت پیاده شو برو.

مردک عوضی صبح خواب بودم دیدم پا شده اسپند دود کرده. حالم ازش به هم میخوره حیوون کثیف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سر و صورت کبود رفتی عروسی یا بردت خونه بابات انشاءالله خدا بدلت آرامش بده به حق همین ماه عزیز

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....

با سر و صورت کبود رفتی عروسی یا بردت خونه بابات انشاءالله خدا بدلت آرامش بده به حق همین ماه عزیز

ممنون دورت بگروم اونقدر گریه کردم که نبرد عروسی خودشم نرفت . خونه بابامم جرات نمیکنه ببره اورد خونه. طفلی بچه هام فعلا هم قهریم

بار دهمت هست گفته که گفته خودتون حل کنید مشکلات را خواهشا سایت آموزشی هست اینجا دادگاه نیست که

سایت آموزشی کجا بود😐

سایت همه چی هست اینجا و تاپیکایی هم که دوست نداریم میتونیم شرکت نکنیم نه که بقیه رو امر و نهی کنیم چه تاپیکی بزنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

حتی بخاطر کبودی چشمم دو روزه سرکار هم نمیدم نمیدونم چ کنم ابروم میره سرکار

همیشه سر مسایل کوچیک کتکت میزنه؟ برای خونه بابات ، بابات پشتت در میاد که مثلا با شوهرت جدی صحبت کنه ...

نه خیلی ساله دس روم بلند نکرده بود. 

بابام ادمیه که بزرگ فامیله و همه رو اشتی میده

سایت آموزشی کجا بود😐سایت همه چی هست اینجا و تاپیکایی هم که دوست نداریم میتونیم شرکت نکنیم نه که بقی ...

عزیزم قصد قضاوت ندارم اما من به راست بودن این تاپیک شک دارم

شما هم خواهشا یکم دفاع کن بزار دست به دست هم بدیم نی نی سایت بشه مثل قدیم 

جلو بچه هات زد چند سالشونه

وقتی شوهرت حساسه همون یه ذره ارایشم نکن مگه واجب بود 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....