2777
2789
عنوان

صابخونه ها چخبرتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 30 پست
من معتقدم نه خیلی ارزون و نه اونقدر که کمر مستاجر بشکنه ما ایرانی ها با چیزی به نام تعادل آشنا نیستی ...

مگ میشه همچین چیزی یعنی چی بلند نمیشه.اجاره رو زیاد کن خب

ی نگاه ب دیوار بندازین ی خونه قیمت مناسب با توجه ب شرایط و امتیازاتش نیس خونها درب داغون اجارها بالا ...

ااونا دیگه بی شرف هستند. ما خونمون رو مفت دادیم . فک میکردیم خیلی نیاز مند هستند .

و ناراحت هم نیستیم 

ولی صاحب خونه خوب هم کم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از مستاجرا هم رحم ندارن. با چشم خودم دیدم خونه دسته گل رو انگار بمب انداخته بودن توش. بعد یه س ...

اون جور افرادم زیادن منم دیدم بی فرهنگو بیشعور ببخشید خرم تو طولیه زیرشو تمیز میکنه میشینه روش

ااونا دیگه بی شرف هستند. ما خونمون رو مفت دادیم . فک میکردیم خیلی نیاز مند هستند .و ناراحت هم نیستیم ...

وااای دخترعموی من ۱۴ سالههههههه

یه جا نشستههههه 

همیشه میگه انقد صابخونش خوبه

اصلا فکر خرید خونه نیستن اینا🤕🤕🤕

حالا دوتا بچشم همونجا دنیا اومدن

وااای دخترعموی من ۱۴ سالهههههههیه جا نشستههههه همیشه میگه انقد صابخونش خوبهاصلا فکر خرید خونه نیستن ...

ااین بده 

شاید لازم بود یه تلنگر میخوردن 

البته بگم الان مثلا شهر من خونه زیر ۷ میلیارد که خوب باشه و منطقه معمولی نیست 

مگ میشه همچین چیزی یعنی چی بلند نمیشه.اجاره رو زیاد کن خب

خیلی ماجراها باهاش داریم شش ماه تمام به بهانه اینکه بچه هاش بیمارن اجاره نداد ما هم بهش مهلت دادیم بعد فهمیدیم کلا دروغ می گفته و هرچی بهش میگیم مهلتت تموم شده خودشو میزنه به مغلطه و مظلومیت ....چون میدونه دیگه مثل اینجا ارزون گیرش نمیاد من این ملک رو از پدرم هدیه گرفتم و چون ایشون به دلرحمی با مستاجرردر کل خاورمیانه و منطقه معروف هستن 😅😅همشه مستاجرا فقط از ما سو استفاده میکنن 😂ولی به اینکه اجاره زیاد بگیرم هم اصلا معتقد نیستم خدارو خوش نمیاد اونا هم بندگان خدا هستن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ااونا دیگه بی شرف هستند. ما خونمون رو مفت دادیم . فک میکردیم خیلی نیاز مند هستند .و ناراحت هم نیستیم ...

منم ذکر کردم صابخونه خودمون فرشته هستن تا حالا بدی ندیدیم

خیلی ماجراها باهاش داریم شش ماه تمام به بهانه اینکه بچه هاش بیمارن اجاره نداد ما هم بهش مهلت دادیم ب ...

ولی ب عروس و داماد بدین یسریام درسته خیلی دیگ شورشو دراوردن

من صابخونمبه مستاجر ۳ تومن کمتر از مبلغی که قرار بود اجاره بدم کمتر دادم☹️ولی کیه که قدر بدونهامسال ...

😲😲کولر بزار🙄عجب رویی دارن.بگو شما بزار از اجارت دربیام

ولی ب عروس و داماد بدین یسریام درسته خیلی دیگ شورشو دراوردن

این آقا هم زمانی ملک رو از ما اجاره کرد مجرد بود و بعد ازدواج کرد و حتی خونه خرید بابام همیشه می گفتن بهش مهلت بدین 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
یعنی هرچی میگید دربیا درنمیاد🙄

الان دیگه وکیل گرفتیم و داریم کارهای قانونیش رو انجام میدیم که حکم تخلیه بگیریم با کم بودن اجاره مشکلی ندارم با اینکه اصلا اجاره نمیده و سواستفاده میکنه مشکل دارم