2777
2789

من هر موقع میبینم جایی دعوا شده، سوره انشراح رو سریع می خونم، کوتاهه، حفظ هستم. 

بعد صلوات میفرستم و آروم فوت می کنم سمت دعوا، فوراً دعوا تموم میشه! 

شمام انجام بده اگه دوس داری. 

البته با ایمان و اعتقاد و از سر دلسوزی برای دیگران. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا گوشم رفت انقدر زن همسایه گفت بهمن بهمن بهمنننن😐💔

😂🤦🏻‍♀️

کاش بهمن کوتاه بیاد تموم بشه قضیه😄

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

دود کردن اسفند و کندر هم خیلی مؤثره. 

هر موقع دعوا میشه دود کنید. بخصوص کندر. 

روایت دینی هم خوندم راجع بهش که میگن شیاطین فرار می کنند هر جایی که کندر دود بشه. 

سوره انشراح رو هم که پست قبلی گفتم بر مبنای یک داستان حقیقی از برنامه ی زندگی پس از زندگی یاد گرفتم که یه خانومه تعریف می کرد وقتی روح از بدنش خارج شده بوده یه شیطان رو می دیده که دائماً داخل همه ی خونه ها رفت و آمد می کنه و همه رو وسوسه می کنه تا علیه همدیگه فکرای منفی کنند و دعوا کنند و.... 

بعد یهو یه خانم نورانی ظاهر میشه و به این خانومه میگه هر موقع خواستی از شر این موجود بد رها بشی، سوره انشراح رو بخون، انگار یه تو دهنی محکم به این موجود زدی. 

من خودم از همون موقع که این داستان رو شنیدم، هر روز و هر شب می خونم. 

توی کوچه خیابون و هر جا که ببینم دعوا شده، اگر کاری ازم برنیاد، حداقل می ایستم چند لحظه و همین سوره رو می خونم و بارها بهم ثابت شده که همون لحظه دعوا تموم شده. 

این ذکر رو هم بخونید برای فراری دادن شیاطین :

بسم الله الرحمن الرحیم 

لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

و همچنین ذکر صلوات موقع دعوا و عصبانیت باعث خنثی شدن شر از جانب انسان های شیطان گونه میشه. 

و همچنین ذکر   لا اله الا الله 

همه رو با ایمان و اعتقاد بخونید.