2777
2789
عنوان

وای بباین بگین این گهی ک شوهرم خورده طبیعیه🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 54 پست
میخواسته بگه زحمتش من میکشم حالشو تو مردارو نمیشناسی؟

خداکنه منظورش همین باشه طاقت نمیارم برم از خواب بلندش کنم ببینم منظورش همین بود یا چی

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

وای خندم گرفت تو اوج شک دمت گرم

فدااا 

بابا جدی نکیر این منت سرت گذاشته حالا بعدا خودت متوجه میشی 😂

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا بعضی وقتا ممکنه از کنجکاوی یا حتی شوخی باشه. معمولاً تو این سناریوها، باید صریح با هم صحبت کنید و بدون پیچوندن قضیه، برای هم توضیح بدید که چی براشون ناراحت‌کننده‌ست. البته به طور کلی خیلی چیزا به خودتون و اینکه چطور با هم تعامل می‌کنید بستگی داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خب میتونه مفعول بشه دیگه حسرتشو نقوله

🤦‍♀️🤦‍♀️

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

خداکنه منظورش همین باشه طاقت نمیارم برم از خواب بلندش کنم ببینم منظورش همین بود یا چی

اون الان یادش نیست چی گفته بیدارش نکنی یه دعوا الکی الکی درست کنی

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اون الان یادش نیست چی گفته بیدارش نکنی یه دعوا الکی الکی درست کنی

راس میگی ولی من تا صبح فکرم هزار راه میراه

اینا بعضی وقتا ممکنه از کنجکاوی یا حتی شوخی باشه. معمولاً تو این سناریوها، باید صریح با هم صحبت کنید ...

مرسی🌱❤️

راس میگی ولی من تا صبح فکرم هزار راه میراه

فکرت هزارراه نره دختر ،همین جوری یه چیزی گفته ادامه اش نده که پرو نشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر