2777
2789
عنوان

کسی هست لوزه سوم بچش بدون عمل خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 39 پست
عزیزم روغن سیاهدانه با چه روغنی ؟

روغن سیاهدانه با روغن زیتون طبیعی و کمی نمک طبیعی قاطی کن بریز تو یه ظرف کوچیک شبها یه ق عسل بده بخوره بعد خوابیدنی اینو بمال به زیر گردنش دوباره فردا صبحش یه قاشق عسل بده بخوره

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

استارتر خواهشا اگه عمل میخواد عمل کنید، من بچم چند سال داشت دکترها میگفتند با دارو بهتر میشه، دارو استفاده کرد یه مدت کم خوب بود دوباره شروع میشد، سیاهدانه و گیاهی هم بهش دادم ولی فایده نداشت.

خودت را علاف این چیزا نکن.

میدونی چقدر لوزه داشتن عوارض داره، اولین عوارضش روی دندانها و فکه، بعدیش روی تمرکز و ذهنشه، خدایی نکرده اگه توی خواب آپنه بشند چی؟

به باباش بگو پس فردا باید پول عمل فک بدی با این تعصب!!

خواهشا اگه دکترا میگند عمل کن و سختشه و راهی جز عمل نیست عقب ننداز. میدونی چقدر کورتون بهش میدند تا یه مدت خوب بشه، متاسفانه بعضی دکترها هم با حساسیت و سرماخوردگی اشتباه میگیرند.

عمل هم خواستی بکنی بیمارستان دولتی و پیش هر دکتری نرو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت چسب دهان بگیرم براش؟چون عادت کرده دهنش باز میمونه

عادت نکرده طفلی چون لوزه داره نمیتونه راحت نفس بکشه حالا این راه و امتحان کنین اگه نفسش راحتتر نشد راههای دیگه امتحان کنین اینم روغن سادست بی ضرر هست چسب دهان نشنیدم اطلاعی ندارم

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
بنظرت چسب دهان بگیرم براش؟چون عادت کرده دهنش باز میمونه

وای یا علی

استارتر چرا میخوای چسب دهان بگیری؟ تروخدا اینکارو نکن، بچه خدایی نکرده خفه میشه.

لوزه جلوی بینیش را گرفته چسب دهان هم بذاری از کجا نفس بکشه.

خواهشا به جای این کارها برو بچه تو نجات بده مگه اسیری گیر اوردی که میخوای جلوی دهنش چسب بزنی

اخه دهنش نگه داشتم قشنگ نفس کشید با بینی

استارتر باور کن از دیشب تا حالا حرفت توی ذهنمه، میگم نکنه اینکارو انجام بده، این فرق داره با وقتی که خوابه، به هیچ وجه دهنش را نبند.

استارتر باور کن از دیشب تا حالا حرفت توی ذهنمه، میگم نکنه اینکارو انجام بده، این فرق داره با وقتی که ...

بباشه عزیزم من خودمم میترسم دیشب که خواب بود یکم‌ دهنش نگه داشتم دیدم با بینی نفس میکشه 

ولی میترسم چسب بازم

اصلا دکتر گوش حلق نبردم تا حالا عمومی بردم

یه متخصص گوش و حلق و بینی که ماهر هم باشه ببر، شاید اصلا کاری به  لوزه اش نداشته باشه. ولی من خودم همیشه میگم کاش حرف یه دکتر را گوش نکرده بودم چند سال پیش و یه دکتر دیگه برده بودمش که زودتر دخترم عمل کنه و راحت شه از دست این تورم لوزه ها.

من یه متخصص بردم دارو داد سری اخر با  دارو‌هم خوب نمیشد، عمومی ها هم که فقط داروی حساسیتو انتی بیوتیک، گیاهی ها هم با سیاه دونه و عسل و زاج و ... خوب نشد که بدتر هم شد.

یه متخصص گوش و حلق و بینی که ماهر هم باشه ببر، شاید اصلا کاری به لوزه اش نداشته باشه. ولی من خودم ه ...

آره من میترسم چون شهرمون دوتا فقط متخصص گوش حلق بینی داره اونم خوب نیستن هرجور شده همه بچه هروز میکشونن اتاق عمل.ما فامیلمون بچش برو مشهد پارسال عمل گرد هنوزم خوب نشده کاملا تو دماغی حرف میزنه گفتم دوباره باید بیاد عمل .دکتر ب من گفت بچه خودش این مشکل داشته عمل نکرده مراقبت کرده و بهش بستنی گفت چنسال نده واز باد دور بمونه بزرگ شه خوب میشه چون دیگه لوزهره ها انقدر ورم نمیکنن وکوچک میشن 

من خودمم لوزه سوم داشتم خیلی مریض میشدم اصلا بدون امپول گلوم خوب نمی شد

نه دندونا نه فک اسیب ندید هنوزماهی شبا با ذهن بار مبخابم

نمیدونم بچه ها الان چرا اینجور شدن

دکتر میگفت جدیدا عمل لوزه خیلی زیاد شده

طب سنتی ها که مخالف سر سخت عملن

آره من میترسم چون شهرمون دوتا فقط متخصص گوش حلق بینی داره اونم خوب نیستن هرجور شده همه بچه هروز میکش ...

اره نمیدونم چرا یکی عمل لوزه یکی عمل هرنی خیلی زیاد شده. عزیز اگه هم خواستی عمل کنی دیشب هم گفتم بیمارستان دولتی، نرو یا پیش دکترهایی که سر عمل نمیاند و میدند دست رزیدنت. یکی از فامیلهای ما هم همینطور شد، بعد از عمل میگفتند توی دماغی حرف میزنه، برای همین من خودم از بیمارستانهای دولتی خوشم نمیاد، چند ماه پیش دخترم عمل کرد حدود ۱۶ میلیون دراومد ولی نمیدونید قبلش چقدر دکترها کورتون و انتی بیوتیک بهش دادند.

انشاالله که بچه ی شما اصلا نیاز به عمل هم نداشته باشه و زود خوب بشه،توی این درست نفس نکشیدن بچه ها، مادرا خیلی زجر میکشند، ادم فکر میکنه نفس خودش هم بالا نمیاد، به خصوص شبها که خیلی برای بچه ها مشکله

اره نمیدونم چرا یکی عمل لوزه یکی عمل هرنی خیلی زیاد شده. عزیز اگه هم خواستی عمل کنی دیشب هم گفتم بیم ...

مرسی گلم

اره من اصلا خواب ندارم خیلی ناراحتم شوهرم میگه تو دیوونه ایی این چیزیش نیس