2777
2789

مگه شپش داری.مایونز رو برا شپش میگن بزنید.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل موهات چیه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

قبلا لخت بود اما الان مثله سیم ظرفشویی شده قبلا روغن میزدم نرم بود اما الان از حمام میام انقدر بده ک ...

خب شاید یه چیزی رو تغییر دادی مثلا دیگه روغن به موهات نمیزنی یا شامپوتو عوض کردی و با موهات سازگار نیست یا اینکه یه محصول نا مرغوب برای روتین موهات اضافه کردی یا....

زبر شده مثل سیم ظرفشویی قبلا بهتر بود تاپیک قبلم

اگر هر روز حموم میری هر روزشو شامپو نزن.منم همین مشکلو دارم و درگیرم.الان به سختی عادت کردم یه بار موهامو با اّ بصورم یه سری با شامپو یکم بهتر شده.قبل حموم نیم‌ساعت قبلش روغن بزن.ویه دکتر برو

خب شاید یه چیزی رو تغییر دادی مثلا دیگه روغن به موهات نمیزنی یا شامپوتو عوض کردی و با موهات سازگار ن ...

شامپوم تموم شد دیگه نخریدم یه ماسکو ی روغن داشتم فوق العاده بود اما بعد از ۷  ۸ ماه یهو دیدم دیگ نتیجا عکس میده دقیقا هرمووقع میزدم دیگ بدتر میشد دیگ نزدم  ب

اب شور میشورم ممکنه بخاطر اوننن باشه؟یا کمبود ویتامینو کمخونی شوره زیاد داره میزنه و ریزشم شدیید شدع

شامپوم تموم شد دیگه نخریدم یه ماسکو ی روغن داشتم فوق العاده بود اما بعد از ۷ ۸ ماه یهو دیدم دیگ نتی ...

ریزش شدید موهات به احتمال زیاد بخاطر کمبود ویتامینه

نمکی هم که توی آب شور هست باعث وز شدن و خشکی موهات شده

ریزش شدید موهات به احتمال زیاد بخاطر کمبود ویتامینهنمکی هم که توی آب شور هست باعث وز شدن و خشکی موها ...

عی باباااا پس راه داره ولی خوشحالم الان😍😁ممنونم از راهنمایتون گلی