2777
2789
عنوان

ازتون خواهشششش ميكنم ي لحظه بياين

157 بازدید | 13 پست

خانوم هايي كه جدا شدن ي سوال

براي طلاق گرفتن بايد پدر و مادر زن حضور داشته باشن

امروز يكي بهم گف نه بايد همراه دخترشون باشن الكي نيس كه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من دیدم اشناها جدا شدن اما اصلا خانواده نرفتن 

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
لطفا هرچي ميدونين بگين؟ بدون رضايت خانواده هم ميشه طلاق گرف؟

بله میشه فقط تو محضر فک کنم شاهد بخوان اونم هرکی شد 

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
 اگه همسر راضي ب طلاق نشه چه دلايلي بايد باشه تا داداگاه راضي ب طلاق بشه ؟

متاسفانه هر دلیلی و  قبول نمیکنن .معتاد باشه دست بزن داشته باشه .بچه دار نشه یا اصلا خرجی نده و رفته باشه 

من خواهرشوهرم طلاق گرفته میگه اون روز خودمو تنها رفتم امضا کردم و اومدم تمام با اینکه اصلا دل خوشی ندارم و میتونم بگم ازش متنفرم ولی واقعا شجاعتشو تحسین میکنم چون از اون جدا شد و رفت دنبال موفیت و الان با ی پسری ک مجرد بود و ی سال از پسره کوچیکتره ازدواج کرده واقعا اون زندگیشو ساخته

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙