2777
2789

اعتماد به نفس تون کم نشده؟ من پسرم 8 ماهش از دوماه قبل به دنیا اومدن خونه نشین شدم ولی خیلی رو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته 

نه فقط برای حقوق ش

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

تصمیم داری برنگردی سر کار ؟

تا چه سنی میخوای پیشش باشی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم داری برنگردی سر کار ؟تا چه سنی میخوای پیشش باشی ؟

نه دوست دارم برم سرکار تا نی که راه بیفته از شیر و پوشاک بگیرمش فکر کنم تقریبا یک سال و نیم ش بشه میشه تقریبا یکسال دیگه

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

یکسال و نیم مرخصی بدون حقوق گرفتم تا یکسال خوب بود از یه جایی به بعد دیگه حوصلم سر میرفت حس خوبی نداشتم بچه رو دو سه ساعت میبردم مهد خودمم چون از قبلش عادت داشتم زود بیدار شم کارام رو صبح زود می کردم غذا و گردگیری و ... بعدش گوشی بازی سر یه سال احساس کردم دوست ندارم اونجوری ادامه بدم همسرم پول میداد اما نه اندازه حقوق خودم بالاخره و این استقلال مالیم رو زیر سوال می برد چون از زمان مجردی کار کرده بودم از پدرمم پول نگرفته بودم همونجوری از شوهرمم سختم بود و برگشتم الان خیلی وقتا سختمه با دو تا بچه کمک هم ندارم اما احساس بهتری دارم خدا بزرگه