2777
2789

احتمالا برا اکثر خانما پیش اومده ک تو نامزدی و اشنایی چقد مردها جو گیرن و قول خوشبختی و فلان میدن 

البته برا همه صدق نمکسنه ولی معمولا جو گیرها و هیجانیها این حرفارو میزنن 

من همسر سابقم چقد بهم قول خوشبختی داد 

حتی روز عروسی ب بابام پیام داده بود ک قول شرف میدم دخترتو خوشبخت میکنم سیزده سال باهاش سختی کشیدم ب امید روزهای خوب و خوشبختی ک قول داده بود

ولی با خیانت و اعتیاد و رفیق بازی و ولگردی روز ب روز بدتر شدو  فقط تونستم از جهنمش فرار کنم 

خوشبختی پیشکش 

کسی به من همچین قولی نداده حتی همسرم

ولی همسرم همه تلاششو برای خوشبختیم می کنه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی خیلی زود فهمید نمیتونه و خودمم از اول میدونستم 😂 بعدشم خدافظ 

دیگه ازش خبری ندارم

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اره ادمای ک نرمال نیستن از این گنده گویی ها زیاد میکننامیدوارم خوشبخترین باشی

همچنین شما عزیزم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

خوابه😂داره تمام سعیش می‌کنه به قولاش عمل کنه و یکی یکی داره انجام میده 🥲❤️

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

خوب پس خداروشکر وارد جهنمش نشدی

دیگه البته از همون روز اول خیلی واضح بود 

هیچ جوره شرایط ازدواج نداشت تقریباً 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اره اون زن صیغه ای با دوتا بچه هاش ک از شوهرش طلاقش داد بیشتر از من و بچم ب خوشبختی نیاز داشتن

مردای هوس باز هیچوقت آدم نمیشن

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/