2777
2789
عنوان

خدا دیگه نصیب نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 24 پست
درسته حدس من هم همون بود. وصل نشد هنوز؟ اتفاقی افتاده یا فقط ترس از افتادنش بود؟

نه اتفاقی می افتاد از یه جایی درز  می کرد

همین نی نی سایت اخبار هنوز به تی وی نرسیده پخش میشه😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار اخبار دنبال نکردنه

مگه آدم دلش طاقت میاره؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
امیدواریم هیچ وقت جنگی هیچ نقطه ای ازکره زمین رخ نده

واقعا خدا به داد دل غزه و لبنان برسه 

ما تو ۱۲ روز اینطوری داغون شدیم اون بدبختا چند ساله تو جنگن

اگه بتونه آدم طاقت بیاره و دنبال نکنه اخبارو بهتر استرسش مدیریت میشه.

نه بابا من بدتر میشم میگم اگه قراره اتفاقی بیافته یه پیش زمینه داشنه باشم غافلگیر نشم

امیدواریم هیچ وقت جنگی هیچ نقطه ای ازکره زمین رخ نده

منم امیدوارم

ولی بااینهمه ادم ظالم و طمعکار و متعصب تا روز قیامت یه جایی بالاخره جنگه

توی همین سایت ادمای عادی تحمل صدای مخالف همو ندارن

حالا تصور کن امور یه مملکتم بدن دست بشر شیر خام خورده

خدا تقدیرهامونو ابرومند پیش ببره الهی

واقعی بودن شجاعت میخواد
نه بابا من بدتر میشم میگم اگه قراره اتفاقی بیافته یه پیش زمینه داشنه باشم غافلگیر نشم

خو همین افکار خودش تنش زا و استرس زایی داره..ولی ایشالا خدا همه هموطنارو حفظ کنه در صحت وسلامت.نگران نباش که واسه سلامتی کوچولوی عزیزت مضره

هرگِردی،گردونیس...

منم امیدوارمولی بااینهمه ادم ظالم و طمعکار و متعصب تا روز قیامت یه جایی بالاخره جنگهتوی همین سایت اد ...

ایشالا همه تقدیرها ختم به خیر بشه وفقط صلح ومهربونی بین مردم رواج داشته باشه

هرگِردی،گردونیس...