2777
2789

من بچم ۲هفتشه، لب شکری هستش و میخوام از تجربیات شما استفاده کنم، اولا برای شیردهی مجبورم شیر بدوشم و در کنارش شیر خشک بدم خواستم بدونم تا ۳ ماهگی ک عمل بشه با این روش میتونم ادامه بدم؟ میترسم شیرم خشک بشه...و بعدش ک انشالله خوب شد آیا سینه رو میگیره یانه؟! دیگه هر تجربه ای دارید بگید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم شکاف کام هم داره بچتون؟کجا قراره عمل کنید؟

عمل هنوز نمیدونم،،، چون ۴۰ روزشه هنوز گفتن ۳ماهگی به بعد دارم دنبال دکتر خوب میگردم احتمالا ببرم بیمارستان اکبر

ایشالا که خوب میشه ولی نگران نباش اگه همزمان شیر خودتم بدی به هردو عادت میکنه ولی امکان داره واسه مکیدن اذیت کنه 

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵

اسی برای من تو دو هفته آخر بارداریم تشخیص شکاف لب و کام دادن. تاپیکشم هست تو تاپیکام. داشتم داغون میشدم. الان تاپیکتو دیدم دلم لرزید. من همیشه برای مادر و بچه هایی که تو این شرایطن دعا میکنم. فقط خواستم بهت بگم تو یه مادر فوق العاده ای تو خیلی قوی هستی و من اینو کاملا متوجهم.❤️

اسی برای من تو دو هفته آخر بارداریم تشخیص شکاف لب و کام دادن. تاپیکشم هست تو تاپیکام. داشتم داغون می ...

چرا این اتفاق میفته عزیزم؟!

من فقط گاهی شنیدم دلیلش بسته شدن نطفه توی ی تاریخ گناه ک نباید رابطه باشه هست ولی علمی ش رو نمیدونم

چرا این اتفاق میفته عزیزم؟!من فقط گاهی شنیدم دلیلش بسته شدن نطفه توی ی تاریخ گناه ک نباید رابطه باشه ...

نه اینا خرافاته همه روزهای روز خداست. منم دلیل علمیشو نمیدونم، فکر کنم ژنتیکی باشه.